Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

İYİ Parti’nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kırıcı oldu

İYİ Parti’nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kırıcı oldu
10 Şubat 2024 16:41 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2024 16:43
A+
A-

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İYİ Parti’nin Bayburt Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Kırıcı’nın yaptığı kısa açıklama şöyle:

“Değerli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partimizin yaptığı istişare toplantısında, İYİ Parti Bayburt Belediye Başkan Adaylığım konusunda karar alınmıştır. İl Başkanlığını büyük bir onurla yürüttüğüm partimizin, bundan böyle yerel seçimlerin son gününe kadar Belediye Başkanlığını kazanmak adına projelerimizle en iyi şekilde çalışacağımı belirtmek istiyorum. Şartların getirdiği zorunluluk, içimizdeki sorumluluk sözümüzdeki doğrulukla Allah utandırmasın. Sefer bizden, zafer Allah’tan diyerek başarmak adına hep birlikte çalışacağız”.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

    Gizli müttefiğk doğru diyorsunuz

  2. Terlikçi Şaban dedi ki:

    Beni halâ tanıyamadinız bir şehir olarak harcadınız sizi kandıran biri dururken hep yalan vaadlere kandınız iş işten geçtiğinde beni anlayacaksınız o zaman Saban abimiz hakliydı diyeceksiniz.
    Yéğenim değil önceliğimsevenlerim bir kez daha düşünün hemserilerim.

  3. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

    Chp,saadet ve hdp oyları bölünecek ortak aday çıkartmalıydınız şansınızın hiç olmadığı bir ortamda sıradan bir aday’la çıkılması oylarınızı daha’da düşürecektir.

    1. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      Tespitinizi doğru buluyorum. Ancak işin içine HDP yi katmasaydın iyi olurdu…

      1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

        Gizli ortak o niye ki?Hatta meclis’te iyiler sallamıştılar parmak.

        1. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

          Her partinin gönlünden tek başına iktidar olmak vartdır.. Gizli ortak mantığı ile yaklaşmak yanlıştır. HDP şu an CHP nin gizli ortağı görünüyor. Geçmişte de AKP HDP ile Barış süreci altında işbirliği içinde idi. Mesle nasıl iktidar olunur meselesi.. İktidarın alternatifi muhalefet olduğuna göre. Tek başına iktidara olamayacak partilerin bir araya gelip güçbirliği yapması akıllıca bir iş olur.. Bunda yadırganacak bir şey yok.. Zira şu anki iktidar dahi tek başına iktidar değildir..(AKP-MHP-Refah,BBP,HÜDAPAR koolisyonundan müteşekkildir)

          1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

            Arkadaş ittifaklara karşi değiliz yazdığımı anlamakta zorlanıyorsan lafın tamamını yazıyorum ittifaklar bellidir ve seçmen bunu bilir hdp bunların gizli ittifakı öyle olmasa açık açık ittifak üyemiz derler ve meclis sıralarında kendilerine İYİ’den iyi’ye parmak sallatmazdılar.

  4. Yılmaz E. dedi ki:

    Türkiyenin en küçük ili ve hiç fabrika olmayan tek il. Tebrikler bir veterinerlik fakültesi bile açmadılar

    1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

      Veterinerlik fakültesi Bayburt’un zaten 40 yıllık sorunu bu konuda yetkililer ilgisiz size canı gönülden katılıyorum.Fabrika konusuna gelecek olursak zaten çok göç alan bir şehiriz nufusumuz gitgide artmakta ve bu durum ulaşım,altyapı ve işsizlik sorunları artırmakta fabrika açmanın bu durumda elzem olduğu kanaatindeyim bu kadar iyi düşünen bir seçmenler olduğu sürece yetkililer’de elini taşın altına koyacaktır?

    2. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      Evet veterrinerlik fakültesi değerlendirilmeli bence. Hayvancılığın gelişmesine katkısı olabilir..

  5. BAYBURTLUREİS dedi ki:

    DİĞER ADAYLARDAN İYİDİR EN AZINDAN AZİMLİ BİLİNMEDİK CALMADIK BİR İNSAN BAŞARILAR DİLERİM

    1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

      Kapı zili bile çalmaz o kadar iyi aday yani katılıyorum kendini incitir karıncayı incitmez o kadar mubarek bir aday seyit ya da şerif soyundan heralde ALLAH utandırmasın.

      1. dertlibayburtlu dedi ki:

        sizin oy verdiklerini de gördük çoruh nehri pardon yıldırım çayırından belli liyakatsizlikten belli şimdi bayramlık agzımı actırma hayrullah çalışkan etekleri öpüp öpüp peşinden gidin siz adayların başa gelirse çok yararınıza olur

        1. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

          Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr diyorum başka bir şey demiyorum bayramlık ağzınızı açarken duaların gücüne inanın.Kötü’nün iyisi olmakta bir seçimdir.