Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Akkiraz, Önemli Bir İddiayı Gündeme Getirdi

Akkiraz, Önemli Bir İddiayı Gündeme Getirdi
29 Ekim 2015 16:48 | Son Güncellenme: 2 Kasım 2015 16:02
A+
A-

Bayburt’a siyasi ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarından İsmail Hakkı Akkiraz açıklamalarında önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Seçimlere sayılı saatler kala siyasi partilerin çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu partilerden birisi olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayburt ziyaretinde önce esnafı gezdi daha sonra Büyük Bayburt Otelinde basın açıklaması yaptı. Türkiye’de Milli Görüş ve diğer partiler olduğunu vurgulayan Akkiraz, ” Bu seçimlerde özellikle Ak Partili kardeşlerimizin Saadet Partisine yönelik olarak bir takım yalanlarla partililerimizi ikna ederek Ak Partiye oy verdirme yönündeki çabaları beyhudedir. Saadet Partisine barajı aşamazsınız diyorlar. Türkiye bir hukuk devletidir Anayasada baraj diye bir  mesele yoktur. 2011 yılında anayasada yapılan bir değişiklikle vatandaşa bireysel müracaat hakkı tanımıştır. Bayburt’ta Saadet Partisi milletvekili çıkaracak kadar oy alması halinde inansınlar ve bilsinlerki partimizin adayı bireysel başvuru hakkını kullanarak seçilmiş olarak meclise gidecektir. Çünkü kanunun anayasaya aykırı olması söz konusu değildir. Yeterki milletvekili çıkarabilecek oy alınsın. Bu gerçeği Bayburtlu hemşehrilerimizle paylaşmış oluyoruz” dedi.

Büyük Bayburt Otelinde yapılan basın açıklamasına Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur, Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci ve basın mensupları katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz’ın konuşmasının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=n7CQaVm41aM

2 3 4

YORUMLAR

  1. sami güzel dedi ki:

    SELAMİ BEY ,HEYECANA GEREK YOK,TANSİYON HASTASI OLURSUNUZ,LÜTFEN,MEHMET TALU HOCAEFENDİNİN,AÇIKLAMASI ŞÖYLE…..HABER 7.COM.LÜTFEN.

  2. selami dedi ki:

    Saygı ile bir duyuru da ben yapayım. Mehmet Talu hoca, hocalar olarak oy çokluğu ile verdiğimiz bir kararla AK partiye oy vermek caiz değildir ancak başbakan inançlı bir insan, onun şahsına verebilir ve ancak bu şekilde vebalden kurtulabiliriz dedi. İlk cümlesini niçin atlayarak ikinci cümleyi kullanmak ihtiyacı duydunuz bu bir, ikincisi, Ak partiye verilecek cümlesini utanmadan niye eklediniz? Bu karar kendisinin değil, diğer hocaların çoğunluğunun kararıdır ve her cemaat kendisinin büyümesini İslâm’ın gelişmesi olarak algılamaktadır. Bu, yanlışların en büyüğü değil midir? 2 Milyon Müslüman canından oldu, hangi cemaatin umurunda. Bunlarda siyasi şuur da yok, ümmet bilinci de. Hangi cemaat 50 yıl sonrasını düşünmüş de tedbir almak için bu gün adım atmıştır. Küçük dünyalarını aşıp da hangi adımı atmışlar, cemaatinden olmayanlar için neyi teklif edebilmişlerdir. Cemaat başının oğlu ihale almış, tekke ziyaretinde büyük hizmetlerine katkı olsun diye yastığın altına içerisinde çek bulunan zarf bırakılmış ve bürokraside yerleştirilmek üzere iki-üç isim istenmişse elhamdülillah İslâm yükseliyor demektir. İsterseniz biraz içlerine girin ve sırdaş olun, görürsünüz.

  3. sami güzel dedi ki:

    “MİLLİ GÖRÜŞ ÖNCÜLERİNDEN”MEHMET TALU HOCA EFENDİ,1 KASIM SEÇİMLERİNDE AK.PARTİYE
    DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADI,SAYGI İLE DUYRULUR.

  4. FATİH dedi ki:

    SORGULAMAK ÇOK GÜZEL BİRKELİME ÇOK GÜZEL BİR KAVRAM AHBİR GERÇEKTEN SORGULAYABİLSEN KARDEŞİM NEYİMİ KÜRESEL EMPERYALİZMİ BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNİ AVRUPA BİRLİĞİNİ VE ONUN MÜKTESABATINI VE UYUM YASALARIYLA İÇİMİZDE YAPILAN AHLAKİ VEMANEVİ TAHRİBATI DAHA NEYİMİ? REFAH PARTİSİNİ KAPATAN GÜÇLERİN ERBAKANI YASAKLAYAN GÜÇLERİN BUNU NEDEN YAPTIĞINI 13YILDA KÜRESEL GÜÇLERİN TÜRKİYE ELİYLE ORTADOĞUDA GELDİĞİ NOKTAYI AFGANISTANIN IRAKIN YEMENİN SUDANIN LİBYANIN VEDEIRAKIN İŞGALİNİ SURİYENİN BU GÜNKÜ HALİNİ ABD ESKİ DİŞİŞLERİ BAKANIN FAS.DAN ENDENOZYAYA KADAR 22 ÜLKENİN SINIRLARININ VE YÖNETİMLERİNİN DEŞĞİŞECEK SÖZÜNÜN BÜYÜK OTADOĞU PROJESİ KAPSAMINDA NASIL İCRA ETTİĞİMİZİ SORGULAYABİLSEK NEDEN İSLAM BİRLİĞİNİN YANİ D8 LERİN ÇALIŞTIRILTMADIĞINI SORGULAYABİLSEK ARZ-I MEVUDU BÜYÜK İSRAİLİ BUNU ÇOĞALTABİLİRİZ
    SORGULASAK FAİZİN İKTİDAR ELİYLE NEDENLİ TEŞVİK EDİLDİĞİNİ İMAMLARA VARANA KADAR ALLAH VE RESULUNE NASIL HARP İLAN ETTİRİLDİĞİNİ VESAİİR OZAMAN SEN DE KURTULACAKSIN ÜLKEMDE ÜMMETİMDE AKSİ HALDE ALLAH KORUSUN TEHLİKE GELİYORUM DİYOR GÖRENE ALLAH BASİRET FERASET VERSİN ALLAHA EMENET OLUN

  5. ESLEM dedi ki:

    ÜLKEMİZDE % 10 BARAJI ÇOK NET ŞEKİLDE VARKEN, BİRİLERİ BARAJ YOK ALGISI OLUŞTURMAK İÇİN DOĞRU OLMAYAN İFADELERLE MİLLETİ KANDIRACAĞINI MI ZANNEDİYOR… LÜTFEN BAŞKA BAHANELER BULUN, BUNLARI ARTIK KİMSE YEMİYOR…

  6. Suat dedi ki:

    Ak partililerin Saadetlileri ikna etmeye çalışmaları son derece normal ve etik kurallar içinde gerçekleşen bir olay.
    Sorgulanması gereken Saadet Partisininin, Rahmetli Hocamızın son nefesine kadar mücadele ettiği dış güçlerin Türkiye’deki uzantısı Aydın Doğan ve paralel yapı eksenine girmiş ve tam da onların bulunulmasını istediği yerde konum almış olmasıdır.
    Sorgulanması gereken onlarca örneği varken ülke geneli barajını aşamayan bir partinin isterse bir ilde yüzde yüz oy alsın milletvekili seçilemeyeceği halde, Rahmetli Hocamızın son nefesine kadar mücadele ettiği, “insanları kandırma üzerine kurulu siyaset” yapmaktır.
    Sorgulanması gereken müslümanların mezhebe değil meşrebe tabi olması gereken yani tam olarak Rahmetli Hocamızın D-8 gibi mükemmel bir projeyle hayata geçirmeye çalıştığı birliktelik ortamını sağlamak yerine sanki yerel seçime girilecekmiş gibi hazırlanıp firaka sebep olmaktır.
    Daha fazla uzatmak istemem. İnşallah bir gün Rahmetli Hocamızın idealleri, fikirleri, ileri görüşlülüğü Milli Görüş camiasında tekrardan hakim olur.