Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Depremzedelere destek için Gümüşhanespor ile Bayburt Özel İdarespor sahaya çıktılar

Depremzedelere destek için Gümüşhanespor ile Bayburt Özel İdarespor sahaya çıktılar
26 Şubat 2023 16:55 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2023 16:59
A+
A-

Gümüşhane Spor ile Bayburt Özel İdarespor, geliri depremzedelere bağışlanacak olan dostluk maçında 2-2 berabere kaldı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinde yaraların sarılmasına destek olmak amacıyla Gümüşhane ve Bayburt temsilcileri Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda dostluk maçında karşı karşıya geldi.

İstiklal Marşı’nın okunarak depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulan müsabakayı Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen kulüp yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve taraftarlar izledi.

Müsabaka için yaklaşık 3 bin hatıra bileti satıldığını belirten Gümüşhane Spor Başkanı Ertürk Yakut, “Ülke olarak üst üste ağır depremler yaşadık ve çok ciddi bir yıkım oldu. Bununla alakalı spor camiası olarak neler yapabiliriz diye düşünürken böyle bir organizasyonu kardeş şehrimizin kulübüyle yapmak istedik. Dostluk ve kardeşlik içerisinde güzel bir müsabaka oynandı. Buradan elde edilecek tüm gelirleri de AFAD hesabına yatıracağız.” dedi.

Bayburt Özel İdarespor kulüp yöneticisi Hayrettin Koçyiğit ise “Depremden etkilenen afetzedelere yardım için düzenlenen müsabakayı kardeş şehrimiz Gümüşhane ile gerçekleştirdik. Takımımızda ki yeni transferlerimizi görmek adına da iyi oldu. Skor ne olursa olsun dostluk kazandı” ifadelerini kullandı. Kaynak: gümüşhane.gen.tr

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.