Dolar33,0330
Euro35,9454
Altın2.519,13
BİST10.932,54
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

CHP Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığına Avukat Sercan Türker getirildi

CHP Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığına Avukat Sercan Türker getirildi
4 Haziran 2024 20:52
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığına Avukat Sercan Türker getirildi.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığına Avukat Sercan Türker’in getirildiğini belirten CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, “CHP olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar için çok önemli projeler gerçekleştireceğiz. Bunun ilk adımı olarak Bayburt’ta yeni bir gençlik örgütü kuruyoruz. Bu anlamda Avukat Sercan Türker kardeşimizi gençlik kolları başkanımız olarak belirledik ” dedi. 

Bayburt’ta serbest avukatlık görevini sürdüren Avukat Sercan Türker, Giresun Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.