Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Erzincan’dan Üzgün Döndü

Bayburt  Erzincan’dan Üzgün Döndü
6 Nisan 2016 16:31 | Son Güncellenme: 6 Nisan 2016 17:10
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor deplasmanda  24 Erzincanspor’a 2-1 yenildi.

Hafta arası oynanan maçta komşu ile konuk olan Bayburt Grup  yaklaşık 200 taraftarının desteğiyle sahaya çıktı.  Havanın ve sahanın futbol oynamaya uygun olduğu bir ortamda başlayan maça ev sahibi ekip daha istekli başlayan taraf oldu. Rakip kaleye ilk dakikadan itibaren yüklenen 24 Erzincan spor ilk yarının bitimine dakikalar kala 42. Dakikada ev sahibi ekipten Burhan Coşkun düzgün bir vuruşla  topu ağlara gönderdi ve takımı 1-0  öne geçirdi.

Maçın ikinci devresine hızlı başlayan taraf yine ev sahibi ekip oldu. 59. Dakikada Uğur Uğur takımın ikinci gölünü kaydetti 2-0. Yediği ikinci golden sonra oyun disiplininden iyice kopan Bayburt Grup uzun toplarla rakip kaleye gitmeyi denemeye başladı. Dakikalar ilerledikçe Bayburt Grup’un baskıları artmaya başladı. 81. Dakikada maça giren Fatih Arat 83. Dakikada attığı golle maçı 2-1 yaptı. Beraberlik golü için iyice rakip kalede baskı kuran Bayburt,  aradığı golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 57 puanda kaldı. 24 Erzincanspor ise puanını 50’ye yükseltti.

Son haftalarda istenilen futbolu sergileyemeyen Bayburt Grup Özel İdare Spor hafta sonu maçlarını bay olarak geçtikten sonra   17/04/2016 Pazar günü Genç Osman Stadyumunda Gölcükspor’la oynayacak.

Haftanın maç sonuçları

24 Erzincanspor  2 – 1  Bayburt Grup Özel İdare

Kastamonuspor 1966  2 – 1  Niğde Belediyespor

Van BBSK  1 – 1  Darıca Gençlerbirliği

Batman Petrolspor  0 – 1  Körfez İskenderunspor

Sandıklıspor  1 – 1  Tavşanlı Linyitspor

Çatalcaspor  0 – 0  Manavgatspor

Bergama Belediyespor 0 – 0  Beylerbeyispor

Çorum Belediyespor  2 – 1  Gölcükspor

Çine Madranspor  1 – 2  Dersimspor

Not: Puan durumu spor sayfasında

1 2 3

YORUMLAR

  1. Gerçek Taraftar dedi ki:

    Bu sonuç normal, mağlubiyet önemli değil…
    Maçı alsaydık fazla bir şey değişmeyecekti ,bundan sonra bize
    üç veya dört puan yeterli olacaktır …Fazlada gelebilir…
    Yönetim,teknik heyet futbolcu kardeşlerim ve taraftarlar bütünleşerek
    playof maçlarına hazırlanmalıyız..Takımımız 2.lige çıkacaktır..Buna
    yürekten inanıyorum ,başta futbolcu kardeşlerim ,herkes inansın…
    Kalan üç maçımızda inşallah sakat ve cezalı futbolcumuz olmaz ve
    bu moralle ipi göğüsleriz diyorum…Playof maçlarında herkes
    BAYBURT!tan korkuyor…Bu bize rehavet vermemeli, daha da
    hırslandırmalı , istekli yapmalı diyorum… Şimdiden başarılar dilerim..
    ALLAH yardımcımız olsun…

  2. hazar dedi ki:

    Çorum maçında oynanan futbol erzincan maçında bu tarz bir mağlubiyet alacağımızın göstergesiydi takımın futbolundaki düşüş ve oyuncuların isteksizliği bergama maçından buyana devam ediyor yenilebilirsin ancak sanki 10 maç üst üste kazanan takım bu değil mi? diyebileceğimiz bir isteksizlik bir vurdum duymazlık söz konusuydu özellikle defans oyuncularımız bolca hatayla oynadılar beklerimiz geri dönüşlerde ağır ve pasif kaldılar 75. dakikaya kadar mücadele eksikliğimiz hat safhadaydı son 15 dk da verdiğimiz mücadelenin yarısını tüm maça yayabilsek maçı kazanabilirdik belkide sağlık olsun hocamızın defanstaki çözülmeye ve futbolcuların isteksiz olmalarına çözüm bulması gerekiyor bu hafta bay gececeğiz diğer rakipler birbirleriyle oynayacağından içerideki maçlardan 4 puan aldığımız takdirde playoffu garantiliyoruz sezonun son bölümlerine girilmişken futbolcu arkadaşlardan biraz daha kendi kalitelerine yakışır bir mücadele sergilemelerini bekliyoruz.