Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
BİST 10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 10°C
Paz 8°C
Pts 11°C
Sal 14°C

Belediye Başkanı Pekmezci, MHP Lideri Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Belediye Başkanı Pekmezci, MHP Lideri Bahçeli’yi makamında ziyaret etti
25 Ekim 2023 19:14
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Ankara’da bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Pekmezci kentte yapımı tamamlanan ve devam eden planlanan projeler hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Pekmezci “Yoğun gündeminin arasında bizlere vakit ayıran, Bayburt’un her projesi ile yakından ilgilenen Sayın Genel Başkanımıza yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Sayın liderimizin gönlünde tarih ve kültür şehri Bayburt’umuzun farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise ziyarette Bayburt’u yakınan takıp ettiğini belirterek bugün belediye çalışmaları hakkında Bayburt Belediye Başkanımızdan bilgi aldık.

Belediyemiz Bayburt’ta planlanan her projeyi hayata geçirmiş bu hizmetlere yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Bayburt’un bizim gönlümüzde ayrı bir yeri olduğunu her zaman söylüyoruz. Çok sevdiğimiz Dede Korkut şehri Bayburt’umuza selam olsun.” Diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli’yi ziyaretinin ardından genel merkezde temaslarını sürdüren Pekmezci ayrıca Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadır Durmaz’ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. dedemkorkut dedi ki:

    belediye başkanımızdan bayburta liyakat getirmesini istiyoruz böyle politik fotoğraflar umrumuzda değil bilgisi olsun Allah korkusu olan liyakat getirsin yeter.

  2. Muharrem adı güzel dedi ki:

    şehit osman dagı tüneli projesi ne oldu,hani yıldız proje idi,inşallah başlanır.tşkler

    1. aydın aydın dedi ki:

      Tabi vaat ettiği projelerden yapmadığı bir tek bu var ya, eleştirecek başka bir şey bulamıyoruz. Bu adama sahip çıkalım, babamın oğlu değil, bu adam belediye başkanı seçildikten sonra Bayburt’ a huzur geldi, bunu görelim lütfen.