Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 15°C

Bayburt’un yeni Valisi Mustafa Eldivan oldu

Bayburt’un yeni Valisi Mustafa Eldivan oldu
10 Ağustos 2023 09:14 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2023 09:26
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bayburt Valisi olarak Mustafa Eldivan atandı.

Yayımlanan kararnamede Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirilirken, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan Bayburt Valili olarak atandı.

Mustafa Eldivan kimdir?

1972 yılında Kayseri de doğdu. Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.  

05.01.1999 da Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrısçık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Dokuz ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan Kaymakam Eldivan, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde “6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları” konusunda da yüksek lisans çalışması yaptı. Kemaliye, Doğanşehir, Hacıbektaş, Havran ve Avanos Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Eldivan, 04.03.2016 tarihli bakanlık onayı ile de Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini Vekaleten yaptı. İçişleri Bakanlığı’nın: 2016/861 Karar Sayılı kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevini yürüttü.  19.08.2017 tarihli 345 sayılı Kararname ile Bağcılar Kaymakamlığı atanarak 26.08.2022 tarihine kadar Bağcılar Kaymakamı olarak görev yaptı.

11.08.2022 tarihli 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Çorlu Kaymakamlığına atanan Eldivan,  yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Bayburt Valisi olarak atandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. misafir dedi ki:

    Yorum yapanlar ,yoruma yorum yapanlar, yoruma yorum yapanları yorulmadan yorumlayanlar…Yine de biz iyiye yoralım…

  2. Çağla istanbul dedi ki:

    Kardeşim her şey şikayetle olmazki.herkez eline telefona sarılıp tek tek o şunu yaptı diye yetkili kurumları arıyıp derdimizi mi anlatalım… Bu şehrin içinde mahallede son sürat giden hız yapan araçları son ses müzik dinleyenleri yetkililer görmüyormu görüyor ama umurlarında degil.. Çok ayıp ve utanc verici.. Bayburt zaten çok ufak bir şehir burada sen eger bir disiplini kuralı sağlıyamıyorsan daha ne diyelim..

  3. Esra dedi ki:

    GÜNDÜZ GECE DEMEDEN ARAÇLARLA YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEYEN.. ARAÇLARINI BANGIR BANGIR BAGIRTIP VATANDAŞI BEZDİREN CADDE SOKAK MAHALLE SAKİNLERİNİN DELİRTEN BU SAYGISIZLIGA BİR ÖNCE SON VERİLMESİNİ İSTİYORUZ.. CAMİDESİN DIŞARDA GÜRÜLTÜ SES.. EVİNE GELİYOSUN AYNI.. İNSANLAR BUNLARI DİNLEMEK ZORUNDA DEGİL.. VE BU İŞ GİTTİKÇEDE ARTIYO.. CADDEDE İNSAN AİLESİYE GEZEMEZ OLDU.. İŞİN İLGİNÇ TARAFI BUGÜNE KADAR HİÇ BİR YETKİLİ KURUM BU OLAYLA İLGİLENMEDİ.. GİT TRABZONA GÜMÜŞHANE YE ERZURUMA BÖYLE GÖRGÜSÜSCE MÜZİĞİN SESİNİ SONUNA KADAR AÇIP DİNLEYEN VARMI.. ZATEN ORDA Bİ DİSİPLİN KURAL VAR KİMSEYİ RAHATSIZ EDEMESSİN.. ŞEHRİMİZİN KÜLTÜRÜNE YÖRESİNE ZARAR GELİYOSUN BİLİNE

    1. akifbaba69 dedi ki:

      bindikleri araba da tofaş bu dediklerinizi son model araba ile yapıp ülkesinin bedava gençlere eğlensin diye pişt yapmış drift sahaları yapmış ülkeler var ama biz hala bayburtta ekmek 7 tl onu tartışalım yani millet olarak kafa yapıusı çok önemli….

  4. issiz üniversite mezunu dedi ki:

    sayın valim duyun sesimizi liyakat istiyoruz liyatkat bittik görün bizi.

    1. BAYBURT KALESİ dedi ki:

      Esra hanım Bayburt da yaşam tarzı kuralsızlık üzerine kurulmuş. 81 vilayet içinde kentleşemeyen, çirkin yapılaşmanın öncüsü , ne yaparsan doğru zannedilen ucube bir şehir.. Bu zihniyetin önünede geçemiyoruz .. Alıştık ve alıştırıldık.. İşimiz Allah’a kalmış durumda..

      1. esnaf dedi ki:

        çok doğru . yöneten kesim çok önemli ama hala 82 oy alıyorlar demmeki sizin bizim gördüklerimizi onlar görmüyor sadece allarında cepleri var para gelsinde nasıl gelirse gelsin zaten hakl bize tapi