Dolar33,1208
Euro35,9718
Altın2.517,78
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

Bayburt’ta yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor

Bayburt’ta yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor
25 Aralık 2023 09:30
A+
A-

Bayburt’ta etkili olan kar yağışı il genelinde hayatı olumsuz etilerken eğitime bir gün ara verildi. Belediye’nin karla mücadele ekipleri ise kent merkezinde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını devam ettiriyor.

Aralıklarla yağan kar şehir merkezinde 20 santimetreyi bulması nedeniyle ulaşım olumsuz etkilendi. Belediyenin  karla mücadele ekipleri ana arterler ve mahallelerde kar temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar devam ederken açılan yollar devam eden kar yağışının etkisiyle ulaşımı olumsuz etkilemeye devam etti.

Okulların bir günlüğüne tatil edilmesi ulaşımda sıkıntıların ve aksamaların da önüne geçmiş oldu. Sabahın erken vaktiyle birlikte Belediye’nin karla mücadele ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı.  

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.