Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt’ta, Sert Kış Şartları Yüzünü Göstermeye Başladı

Bayburt’ta, Sert Kış Şartları Yüzünü Göstermeye Başladı
3 Aralık 2015 09:28 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2015 13:27
A+
A-

Bayburt’ta Aralık ayının ilk gününde başlayan kar yağışı iki gün aralıklı olarak devam etti ve kışın yoğunluğu il genelinde iyice kendini hissettirmeye başladı.

Özellikle akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı şehir merkezi başta olmak üzere köy yollarında etkili oldu. Zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı araç sürücülerini ve yayaları zor durumda bıraktı. Bayburt il merkezinde 15 santimi bulan kar kalınlığı gece saatlerinde yerini soğuk havaya bıraktı. Sabahleyin işine ve okuluna gitmeye çalışan bazı araç sahipleri araçlarını çalışmakta zorluk yaşadılar. Okullarına gitmeye çalışan öğrenciler ise kayganlaşan yollarda dikkatli yürümeye çalıştılar.

İki gün içerisinde bastıran kar yağışının olumsuz yansıyan şartlarının dışında, kar yağışını fırsat bilen küçük çocuklar başta olmak üzere gençler kartopu oynadılar. Bazı küçük çocuklar adeta karda yüzmeye çalışıp yuvarlandılar.

Kar yağışı nedeniyle şehir merkezinde ve köy yollarında, yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl Özel İdaresinden en son alınan bilgiye göre şuana kadar belirlenen  30 köy yolunun kapalı oldu ve çalışmaların devam ettiği belirtildi.

https://www.youtube.com/watch?v=-HPb5X8NFlg

1 2 4 6 7 9

YORUMLAR

  1. ali dedi ki:

    bu nedir arkadaş yazın alt yapı çalışmaları yüzünden mahvolduk şimdi de ortalık buz doğrudürüs ne bir tuzlama çalışması ne de araçlarla yapılan bir temizlik bir akp seçmeni olarak üzüldüğümü ifade etmek isterim.