Dolar 32,3733
Euro 34,9924
Altın 2.326,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu Görevine Başladı

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu Görevine Başladı
16 Haziran 2016 10:39 | Son Güncellenme: 16 Haziran 2016 12:43
A+
A-

Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığından Bayburt Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu, görevine başladı.

Ustaoğlu’nun göreve başlaması dolayısıyla Bayburt Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene vali yardımcıları ile il protokolü katıldı. Ustaoğlu, yaptığı açıklamada , kendisini Bayburt Valiliği görevine layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar ve diğer devlet yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Bayburt Valiliği görevinin kendisi ve Bayburt için hayırlara vesile olması temennisinde de bulunan Ustaoğlu, “Tarihi 3 bin yıl öncesine dayanan, Türkiye’nin en güvenli, en huzurlu, mert ve yiğit insanlar diyarı Bayburt’a vali olarak atanmaktan duyduğum memnuniyeti burada özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah görev hayatımız boyunca bu güzel ilimizin bir ferdi olmaktan, bu güzel ilimizin bu güzel halkına hizmet ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız.” dedi.

Ustaoğlu, sorumluluğunun ve beklentilerin farkında olduğunu vurgu yaparak, sorumluluğunun bilincinde olarak bütün mesai arkadaşlarıyla tüm enerjisini, tüm gününü artık Bayburt halkının hizmetine adayacaklarını kaydetti.

Bayburt’un bölgede bir marka şehir olması yolunda Maliye Bakanı Naci Ağbal başta olmak üzere Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ve yerel yönetimlerle sürekli iletişim halinde olacağını anlatan Ustaoğlu, üniversite, sivil toplum kuruluşları, adli ve askeri kurumlar, kaymakamlıklar, tüm meslek odaları ile bundan böyle ilin başta tarım sektörü olmak üzere her alanda gelişmesi için el birliği içerisinde azami gayreti göstereceklerini vurguladı.

Ustaoğlu, ilin valisi olarak en önemli görevlerinden birisinin başta emniyet ve asayiş olduğunu kaydederek, “Tabii ki bunun yanında özellikle şunu da vurgulamak istiyorum. Paralel Devlet Yapılanması başta olmak üzere bölücü terör örgütüyle ilgili ilimizde tüm bu kesimlerle alakalı da her türlü mücadelemiz, her türlü kararlılığımızın da buradan bilinmesini istiyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum.” diye konuştu.

02 03 06

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.