Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt’ta Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Bayburt’ta Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı
26 Mart 2024 16:13
A+
A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler genel seçimlerinin Bayburt’ta huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirlerin ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü Seçim Güvenliği Toplantısı Vali Mustafa Eldivan’ın başkanlığında gerçekleşti.

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’de yapılan toplantıda; seçimlerle ilgili genel esaslar, seçim öncesi sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri, uyulması gereken yasal sorumluluklar ve seçim günü yasakları ile ilgili konular görüşüldü.

Seçimlerin Bayburt’ta huzur ve güven içerisinde yapılması için her türlü güvenlik tedbirinin alındığını belirten Vali Eldivan, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçim sürecinin Bayburt’umuzda güven ve huzur içerisinde geçmesi için gerekli tedbirleri alıyoruz. Polis ve Jandarma teşkilatımız seçim öncesi ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmayı hassasiyetle yürütüyorlar. Seçimin sıhhat ve selametini sağlayarak Oy verme günü ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için bütün birimlerimiz görevleri başında olacaklardır. Bayburt’umuza, yakışır bir şekilde seçim ortamından çıkacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Alim Kamyoncu dedi ki:

    Yaslılar niye sandik görevlisi nezaretinde kendi akrabakari degilde

  2. UĞURTAN dedi ki:

    Seçim güvenliği kesinlikli sağlanmalı

  3. Pahaşibi dedi ki:

    Hakeden kazansın

    1. ÖMER ZÜLFİKAR dedi ki:

      Vatana millete hangisi daha çok çalışıyorsa o kazansın aga