Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt’ta işyerinde çıkan yangında 1 kişi yaralandı

Bayburt’ta işyerinde çıkan yangında 1 kişi yaralandı
20 Kasım 2023 19:22 | Son Güncellenme: 20 Kasım 2023 20:09
A+
A-

Bayburt şehir merkezi Genç Osman Mahallesi sanayi bölgesinde iş yerinde sobanın yanında bulunan yanıcı maddelerin patlaması sonucunda işyerinde yangın çıktı 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Genç Osman Mahallesi sanayi bölgesinde bulunan işyerinde sobanın yanında bulunan yanıcı maddelerin patlamasıyla meydana geldi. Kapı ve pencere montajında köpük ve yapıştırıcı olarak kullanılan yanıcı maddelerin patlaması sonucu işyeri sahiplerinden A.P.B. yaralandı, patlamanın etkisiyle işyerinde yangın çıktı.

İhbar zerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Vücudunun bir bölümünde yanıklar olan A.P.B. Ambülansla Bayburt Devlet hastanesine kaldırılırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti.

İşyerinde yaşanan patlama ve yangın nedeniyle polisler tarafından yoğun trafiğin yaşandığı yol araç trafiğine kapatılarak kontrollü bir şekilde farklı güzergahtan verilmesi sağlandı.

Kullanılmaz hale gelen işyerindeki yangın kontrol altına alındıktan sonra yol araç trafiğine açıldı.  

Hastaneye kaldırılan A.P.B.’ye yapılan müdahaleler sonrası Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. BAYBURTLUESNAF6969 dedi ki:

    doğru bu zamandan sigorta nasıl ödeyelim kardeş yövmiyeler zar zor çıkıyor Allah yardımcımız olsun ülke bitti.

  2. hacı dedi ki:

    sigortası varsa karşılanır ne güzel akıllı yorum yapıyorsun sen öyle zeka küpü

    1. gizliolsunreis dedi ki:

      anlamışssınız ama tersten yoksa bile karşlanmalı hacı bey esnaf bit miş durumda sigortayı kim bulmuş bayburt esnafı bulsun 🙂

  3. BURAK ÇELİK dedi ki:

    çok geçmiş olsun valilik ve belediye bana göre masrafları karşılasın bu zor zamanlarda bu esnaf kardeşimizin yanında olsun pandenmi eflasyon derken esnaf bitti esnafın yanında dursunlarda büyüklüklerini görelim.