Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Bayburt’ta Ekmeğe Gram Zammı…

Bayburt’ta Ekmeğe Gram Zammı…
18 Şubat 2016 18:42 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2016 18:48
A+
A-

Bayburt’ta 300 gram olan ekmeğin gramajı 250 grama düşürülerek satışa sunulmaya başlandı.

Fırıncılar Odasının uzun süredir ekmeğe zam isteği fiyatta değil gram olarak vatandaşa yansımaya başladı. Bayburt Fırıncılar Odasının 300 gram olarak 1 TL’ye satılan ekmeğin 250 grama düşürülmesi talebini değerlendiren, Bayburt Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu fırıncıların talebini onayladı ve 250 gram ekmek Bayburt İl genelinde 1 TL olarak satılmaya başladı.

Fırınlarda  250 gram ekmek 1 TL’den satılırken, diğer taraftan Bayburt Belediyesi halk ekmeği büfelerinde herhangi bir değişiklik uygulamasına gidilmedi ve 300 gram ekmek 1 TL’den satışını devam ettiriyor.

YORUMLAR

  1. taylan dedi ki:

    zam yok ama ayar var,zamın diğer adı ayar çekmek. 1300 asgari ücret eee ayarlamak lazım. Birazda uyutmak ve uyumak lazım. Uyku iyidir.Zinde tutar ama uyku sersemliği fenadır. her şeyi yaptırır adama.Devlet büyüklerimiz ne diyor zam yok biz zam yapmıyoruz diyorlar. Doğru diyor zam yok ayar var.uyanık kalmak her şeye kanmamak lazım.

  2. hasan dedi ki:

    hiç mi allah korkunuz yok .. % 18 zam yapıyorsunuz.. hangi maliyet kaleminize bu kadar zam geldi..

  3. Vatandaş dedi ki:

    Yani uyutma operasyonu.Zam yapılmadı aynı para

  4. ali dedi ki:

    Bakkala 70 kuruş halka 1 tl büyük marketler 90 kuruştan halka satıyor siz ekmeğin gramını düşürüp halka 1 tl den satıyorsunuz yazık bu milletin en temel ihtiyacı ekmek yapmayın günah biraz az kazanın yerin altı burya benzemez hesabınızı iyi yapın ramazan gelir pideye dünya zam para kazanma hırsı ALLAH korkusunu geçmiş yetkilileri göreve çağırıyoruz bakan bağırıyor ekmeğe zam yok bu nasıl iştir

  5. nuri dedi ki:

    sahipsiz memleket ne olacak. hergün birşeye zam. güya asgari ücrete zam yaptık. kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar.