Dolar32,9600
Euro35,8343
Altın2.520,79
BİST10.901,54
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta Dilimizin Zenginlikleri sergisi ve eTwinning Proje tanıtımı yapıldı

Bayburt’ta Dilimizin Zenginlikleri sergisi ve eTwinning Proje tanıtımı yapıldı
11 Mart 2024 22:39 | Son Güncellenme: 12 Mart 2024 09:26
A+
A-

Bayburt Cumhuriyet İlkokulu’nda devam eden eTwinning projeleri tanıtımı ve Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen “Atasözleri ve Deyimler Sergisi” düzenlendi.

Büyük beğeni toplayan sergi 2. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Atasözleri ve Deyimleri 3 boyutlu materyaller hazırlayarak sergilediler.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’in de katıldığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Tanıtımı  yapılan eTwinning Projeleri:

– KÜLTÜRÜMLE ZENGİNİM

– I THINK, THEREFORE I ‘AM A KID

– RECYCLING EFECT

Bayburt’ta Dilimizin Zenginlikleri sergisi ve eTwinning proje tanıtımının yapıldığı sergi, öğrencilerin halk oyunları gösterileriyle sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.