Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Olimpik Havuz Tadilat Sonrası Yeniden Hizmete Başladı

Olimpik Havuz Tadilat Sonrası Yeniden Hizmete Başladı
13 Ekim 2015 21:26 | Son Güncellenme: 13 Ekim 2015 21:27
A+
A-

Bayburt Kapalı Yüzme Havuzunda Ağustos ayında meydana gelen su kaçağı nedeniyle tadilata alınan havuz yeniden hizmet vermeye başladı.

2015 yılında hizmete giren Bayburt Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, su kaçakları nedeniyle iki aylık tadilata alınarak  sorunlar giderildi ve yeniden hizmete başladı. Özellikle düzenli olarak yüzme havuzuna giden ve abone olanları sevindiren bu gelişme sonrasında merak edilen en öenmli konu ise ilk kez kış dönemi geçirecek olan havuzun soğuk havalarda nasıl bir hizmet verecek olmasıdır.

002

YORUMLAR

  1. hashas69 dedi ki:

    3 tarafımız denizlerle çevrili bir ülkeden neden sporcu yetişmiyor diyen zihniyet…mustafa gibiler…bu tesis sporcu yetiştirmek için yapıldı.

  2. giray dedi ki:

    asıl israf sensin Mustafa

  3. mustafa dedi ki:

    israff başka ne denebilir..

  4. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Spor İl Müdürümüzü tebrik ediyor, boksta olduğu gibi ŞİPAL kardeşlerin başarısının diğer branşlarda da devam edip Türkiye ve Dünya dereceleri bekliyoruz.
    Tüm branşları tabana yayarak merkeze yakın ve daha uzak mahallelerde oturan çocukları ve gençleri küçük yaştan itibaren aktiviteye alıştırarak, toplumda bende varım demesini öz güven sağlayıp kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayıp, yanlış arkadaş edinmemesini ve eğitimli toplumun yetişmesine vesile olur iseniz, hem toplum olarak bizleri sevindirir hem de hayır duası alırsınız.
    Tatbikî üst bürokrasinin, bakanlığın ve Bayburt halkının sizi yalnız bırakmaması lazım.