Dolar32,8334
Euro35,6189
Altın2.533,05
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz24°C

Bayburt’ta Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi

Bayburt’ta Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi
30 Ekim 2023 13:52
A+
A-

Bayburt Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Bayburt Öğretmenevi’nde resepsiyon düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesiyle başlayan resepsiyonda Cumhuriyetin 100. Yılı sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra Bayburt Valisi Mustafa Eldivan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından 100.yıl pastası kesildi.

Canlı müzik dinletisinin de gerçekleştirildiği programa Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

Resepsiyon fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.