Dolar 32,5835
Euro 35,0278
Altın 2.460,78
BİST 9.796,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Ağbal Gençlerle Buluştu

Ağbal Gençlerle Buluştu
18 Ekim 2015 09:59 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2015 23:18
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, gençlerle bir araya gelerek ,gençlerin sorunlarını gençliğin taleplerini dinledi. Milletvekili Ağbal“Gelecek gençliğin olacak ve Yeni Türkiye’yi gençlerle inşa edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yoğun temposuna rağmen sık sık gençlerle de bir araya geliyor. AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından AVM’de düzenlenen etkinlik Milletvekili Naci Ağbal,İl Başkanı Hakan Kobal ve Genel Merkez Gençlik Kolları Ar-ge Başkanı Emrah Uzar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ak parti Genel başkan yardımcısı burada öğrencilerin sorularına bir bir cevap verdi .Öğrencilerin soruları karşısında hayrete düşen Ağbal’ sorgulayan gençliğin yetişmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,gençlerin sorularının kaliteli ,üst düzey ve zorlayıcı sorular olduğunu belirtti.Bayburt ve üniversite gençliğinin sorunlarını içtenlikle dinleyen Ağbal,en yakın zamanda çözüme kavuşturmak üzere bazı sorunları not aldı.Yeni Türkiye’yi gençler olmadan inşa edemeyeceğini söyleyen Milletvekili Naci Ağbal,geleceğin gençlikten ibaret olduğunu ve gençliğin dinamizminden faydalanmanın katkı sağlayacağını belirtti.

Samimi bir ortamda sohbet havasında geçen buluşmanın önemine vurgu yapan Naci Ağbal,bu gibi organizasyonların sık sık tekrarlanacağını ifade etti.

Haber Metni : AK Parti Basın

1 2 3 4 5 6

YORUMLAR

  1. hasip dedi ki:

    SAYIN VEKİLİN GENÇLERLE BULUŞUP DERTLERİNİ DİNLEMESİ VE ONLARLA BAYBURT VE ÜLKENİN GEELİŞİMİ İÇİN GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMASI ÇOK DOĞRU OLMUŞ GELECEĞİ BU GENÇLERİN YÖNETECEĞİNE İNANAN AK PARTİYİ TEBRİK EDİYORUM HELAL SİZLERE…

  2. metin dedi ki:

    sayın ağbal gençlere işsiz evler vergisini de anlattın mı? ünv bitince nasıl iş arayacaklarını bulamayacaklarını anlatın mı?

  3. uğur dedi ki:

    ARTIK BAYBURT HAVASI BELLİ OLDU GÖRÜNÜŞE GÖRE YİNE 1-1