Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta Çıkan Yangında Biri Ağır 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

21 Kasım 2018 13:41 | Son Güncellenme: 2 Ocak 2019 14:00
A+
A-

Bayburt’ta Şeyhhayran Mahallesi Şair Celali Caddesinde işyerlerinde çıkan yangında biri ağır üç kişi hastaneye kaldırıldı. 

Şehir merkezinde saat 10.00 sıralarında bir iş yerinin çatısında başlayan yangın kısa sürede büyüdü ve 4 iş yerinin çatısını sardı.  

CHP İl binasına da sıçrayan yangına İtfaiye ve AFAD ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangına müdahale eden 2 itfaiye personeli ve biride iş yeri sahibi olmak üzere 3 kişi dumanlardan etkilendi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilenler arasında ağır durumda olan Adnan Topsakal Erzurum’a sevk edildi. 

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, olay yerine gelerek yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldı.  

Neden kaynaklandığı şimdilik bilinmeyen yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen itfaiye personeli Veysel Sarı ve Kürşat Cin hastanede tedavi altına alındı. 

Polis ekiplerinin geniş önlemler aldığı yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=w7c8hmHFhtc

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR...dedi ki:

    YARALILARA ,İŞ YERİ SAHİPLERİNE GEÇMİŞ OLSUN
    ALLAH ŞİFALAR VERSİN, YARABBİ BİZLERE BÖYLE
    FELAKETLER YAŞATMA …..! AMİN….