Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburtlu Alttan Değil Üstten Geçecek

23 Nisan 2015 19:44 | Son Güncellenme: 12 Mayıs 2015 00:00
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde yapılacak olan 3 adet üst geçit için Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışmalarını başlattı.

Yaklaşık 1.5 ay önce konu ile ilgili yaptığımız haberde Karayolları Genel Müdürlüğü Bayburt şehir merkezinde Karayolu üzerinde 3 adet yayalar için üst geçit yapmayı planladığını belirtmiştik. Üst geçit için ilk çalışma Otogar ile Bayburt Meslek Yüksek Okulunun arasında bulunan karayolu üzerinde başlatıldı. Köprü ayakları için atılan temellere bakıldığında, Bayburt üniversitesi ile eski sanayi sitesi arasına yapılan üst geçit köprüsünün bir benzeri  bu alana yapılacak. Aynı tip köprüden 3 tane yapılacak olan üst geçitler sırasıyla Otogarın bulunduğu mevkisi, Endüstri meslek lisesi önü ve Şehir Parkı bölgesine yapılacak.

Bir önceki haberde vatandaşların üst geçit yerine alt geçit yapılsın isteklerinin kabul görmediği yaya üst geçitlerinin yapımı tamamlandıktan sonra, vatandaşların nedenli rağbet göstereceği  zamanla  belli olacak. 

https://www.youtube.com/watch?v=rYbEfr_3i0g

1 2 3 4

YORUMLAR

  1. Mülayim dedi ki:

    Bayburt. Doğu Avrupa’nın en doğusunda bir şehir. Bayburt’taki yaşam kalitesi ancak Amsterdam’da, Paris’te bulunabilir. Caddeler çok düzenli. Sokaklar pırıl pırıl. Çoruh sanki bir Sen nehri. İnsanları da çok kültürlü. Yaşlı başlı adamları sokak ortasında küfür ederken, yere tükürürken göremessiniz, burada herkes Mozart dinler, Dostoyevsky okur. Kişi başına gelir de 50000 dolardır. Bir eksik üst geçitti. Artık şahdı şahbaz oldu.

  2. quasar dedi ki:

    Yaptıkmı yaptık geçmeseniz de olur mantığı bu resmen yazık verilen paraya harcanan emeğe bu paralar hep halktan cıkıyor…En kötüsü de hiç bir yöneticimiz müdahale etmiyor bu nasıl bir başı boşluk kardeşim yapmayın daha iyi… Ne için yapıyorsunuz ne mantığı var ki kimse kullanmıyor.. Everest tepesi kadar yüksek , işlevsiz ve sıfır mühendislik zekasıyla yaplılan beton yığınlarınızın maddi külfeti halkın cebinden cıkıyor…(Halka duyrulur!!!!)

  3. halk dedi ki:

    Eğer eski sanayi önüne yaptıkları gibi yaparsalar tel örgüleri vatandaş deler geçer yine 🙂 adam akıllı yapın bi işi yaaa bu nedir

  4. YAVUZ dedi ki:

    BENCE ÜST GEÇİD YERİNE İKİZ KULELER DENMESİ DAHA DOGRU……..ÇÜNKÜ ARTIK BU İKİZ KULELER SADECE BETON YIĞINI. MANTIK ŞU, BİZ YAPTIK ÜSTÜMÜZE DÜŞEN BUDUR………..

  5. BATUHAN dedi ki:

    TEK KELİME SÖYLERİM ”””SEÇİM’ ”””’

  6. etem dedi ki:

    Alt geçit çok maliyetli ya unu gümüşhaneye trabzona yapsınlar bayburtta üst geçit yeter üst ya havası var. yapılan iş gözükür. Boş işler boşşşşşş. nasibimiz varsa görüp bakacaz kim geçecek diye….

  7. NAZİR dedi ki:

    üstgeçit mi kaldı Allah aşkına. Üst geçit hem kullanışsız, hem görüntü kirliliği yaratıyor. ne engelliler kullanabilir ne yaşlılar. sağlam insanlar bile usanıyor o kadar merdiven çıkıp inmeye. lütfen göz boyamak için paraları harcamayın. zaten geliri olmayan bir şehrin kaynaklarını da göstermelik işlere harcamayın lütfen.

  8. tuncay yanık dedi ki:

    KÖKSAL BEYİN ELEŞTİRİLERİNE TAMAMEN KATILIYORUM ÇÜNKÜ YAPICI

  9. tuncay yanık dedi ki:

    İSRAFİL BEY BEN MEMLEKİMDEN KAÇMADIM MEMURİYETİM GEREĞİ GİTTİM AMA DÖNECEĞİM NASİP OLURSA ÖLECEĞİM MEMLEKİMDE BAYBURT ORDA YAŞAMASAM BİLE GÖNLÜMÜZLE BAYBURTTAYIM HER YAPILAN TABİİKİ BENİ İLGİLENDİRİR İSMAİL YILDIZOĞLU BEY KİM DOĞRU ÇİVİ ÇAKMIYORSA HALK CEVABINI VERİR SELAMLAR.

  10. ismail yıldızoglu dedi ki:

    Bayburtta çivi çakandan allah razı olsun diyen kardeşim ilk yorumu yapanda benim tuncay yanık mevcut üst geçit var oradan ben bayburtta yaşayan olarak bir defa geçmedim geçenler ise fotograf çekilmek için çıkan vatandaşlar bende derimki bayburtta dogru çivi çakan her kim olursa ALLAH ondan razı olsun kim dogru çivi çakılmıyorsa onuda ALLAHA havale ediyorum

  11. köksal dedi ki:

    Birkere bayburt gibi soğuk memleketlerde üstgecit randıman vermez çünkü üstgecite karyağdığı zaman buz tutar cocuk ve yaşlılılar cıkamaz ve inemez artı üst gecitte 15 mt tırmanırsın altgecitte enfazla 4 mt tırmanırsın çıkışların üzerini kapatırsın olur biter bunu mühendisler neden düşünmez bir türlü anlamam……..

  12. israfil dedi ki:

    TABİ Kİ, MEMLEKETİMİZE YAPILAN HER HİZMET DEĞERLİDİR. ANCAK, YAPILDIĞI ZAMAN ENİNE BOYUNA DÜŞÜNÜLEREK YAPILMAK KAYDIYLA. TOPLUM TARAFINDAN KABUL GÖRMEYECEK BİR HİZMETİN YAPILMASI SENCE DEĞERLİ MİDİR? TUNCAY YANIK KARDEŞİM. YADA NASILSA BEN BAYBURT’TA YAŞAMIYORUM DİYORSUN. YADA, BAYBURT YAŞANABİLİR BİR YERDE DE SEN NEDEN BURADAN KOYUP KAÇTIN DERLER DİMİ. BIRAK TA BAYBURT’TA YAŞAYANLAR İYİYİ KÖTÜYÜ DEĞERLENDİRSİNLER.

  13. yaşlı anası olan dedi ki:

    Eski Sanayi sitesi önünde de üst geçit var yapanlar bile kullanmıyor bunları yaptıranlar yaya yürümedikleri için çokta önemli değil onlar için yaptık mı yaptık işte lütfen arkadaşlar yorumlarımızı yapalım yazık üst geçit yapılacağına hiç yapılmasın daha iyi bu

  14. mehmet dedi ki:

    ALLAH aşkına birisi çıkıp şu üst geçitlerin hiç bir işe yaramadığını sadece biz yaptık oldu sorumluluktan kaçmak için devletin o kadar kaynağını boş yere harcamasınlar, Evet ihtiyaç varma Ama kullanılacak bir şeyler yapın özellikle endüstri meslek lisesi önüne alt geçit yapılsın. nerde bu Bayburt’tun mimarlar mühendisler dernekleri veya sivil toplum kuruluşları onlar hiç değilse bir şeyler söylesin

  15. selami dedi ki:

    elektrikli yürüyen merdivenli asansörlü yaparlar ise teşekkürü hak ederler.yapacakları artık demode oldu.bayburtu bu beteon yığınları ile kandırmasınlar. bayburtumuza elektirikle çalışan ,yaşlıların ve engellilerinde kullanabileceyi üstgeçitler yapsınlar,böyle basit hizmetler için teşekküre değmez.verilen oyların karşılığıda büyük ve değerli olmalı.

  16. alim dedi ki:

    her şeyi büyüklerimiz bilirya millet ne bilecek aynen yaptıran şahıslar geçer doğru şehirde zaten imar planı diye bir şey yok nereye dönsen baksan mezbelelik birde şimdi ilgat garibesi gibi demir yığınlarını göğe çıkarın görüntü kirliliğini iyice artırın işimiz bu siyasi kafalarla zor sorunlar kökten çözülmesi gerekirken geçici uygulamalarla ötelemelerle günlük planlamalarla geçip gitti yakın zamanda dışardan geleceklerle bayburt trafiği yine keşmekeşe dönecek bayburtta şehrin meydanlara kavuşması için bazı yerlerin yıkılması gerekir insanların mağdur edilmeden adam gibi kentsel dönüşümün yapılması gerek çevre düzenlemelerinin iyi yapılması yapılanların üç beş yıllık değil uzun süreli sağlam yapılması lazım bayburt yıllardır üst yapıya kaldırıma patlayan yıkılan kırılan duvrlara kaldırımlara ve yollara büyük masraflar yaptı gelen paralar anlamsız gel geç işlere harcandı bunları yapmak zor değil vizyon sahibi öngörülü vıjdanlı yöneticiler tarafından yapılabilir konular bayburt artık yaşanabilir bir yer olması gerek bayburt büyük bir yer değil büyük şehirlerin bir mahallesi bile değiliz taşın altına gücü yeten herkesin elini koylası gerek bayburt bu sorunları çoktan aşması gerekti gelen gideni aratırlarla bu günlere geldik..

  17. tuncay yanık dedi ki:

    MEMLEKETİMİZE YAPILAN HER HİZMET DEĞERLİDİR HANİ DERLAR YA BİR ÇİVİ ÇAKANDAN ALLAH RAZI OLSUN.

  18. ismail dedi ki:

    Yapan yaptıran şahıs geçer.Sahipsiz memleket denildigi sıra kızan siyasiler SAHİPSİZ OLDUGUNU GÖRSÜNLER. YAPILDIKTAN SONRADA AÇILIŞTA YAPARLAR ARTIK