Dolar 32,5627
Euro 34,8130
Altın 2.418,56
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Bayburt Üniversite Kalkındırma Vakfı Yönetiminde Değişim

Bayburt Üniversite Kalkındırma Vakfı Yönetiminde Değişim
20 Kasım 2021 10:16
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Konuk Evinde gerçekleşen toplantı Kalkındırma Vakfı üyelerinin tam katılımı ile gerçekleştirildi. Olağanüstü toplantıda vakfın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. 

Vakıf Başkanı Abdulkadir İlhan’ın vakıf çalışma ve faaliyetleri hakkında mütevelli heyetini bilgilendirmesinin ardından divan teşekkülüne geçildi. Divan teşekkülü sonrasında vakfın yeni yönetim kuruluna önerilen isimler katılımcıların oylamasıyla belirlendi. Oylama sonuçlarına göre Gürbüz Akbulut Vakıf Başkanı seçilirken, Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Nazmi Karabulut, İsrafil Kahraman, Yetkin Çavdar, Ahmet Şentürk, Hatem Taner, Mehmet Çakmak ise yeni yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Vakıf başkanlığı görevinden ayrılan İlhan, başkanlık yaptığı sürede vakıf çalışmalarında katkı sunan yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. Bundan sonrası için de vakfın gelişimi ve yapılacak çalışmalar konusunda desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Vakıf Başkanı olarak seçilen Gürbüz Akbulut yeni yönetimin belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada; kuruluşundan bugüne kadar geçen süre içerisinde, vakfa emek veren başkan, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerine teşekkür etti. Vakıf tarafından sağlanan kaynaklarla verilen burs ve diğer hizmetlerin ilerleyen dönemlerde de giderek artmasını temenni ederek bu anlamda yapılacak katkı ve desteklere açık olduklarını dile getirdi. Vakıf başkanı olarak seçilmesinde destek olan  katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bayburt Üniversitesinin ve kalkındırma vakfının kuruluş aşamasından bahseden Milletvekili Fetani Battal ise; Bayburt’un üniversiteye yürüyüş serüveninin ve ardından kurulan vakfın oldukça önemli olduğunu vurguladı. Bu süreçte vakfın kuruluşunda destek olan siyasi büyüklere, bürokratlara, iş adamlarına ve eski başkan İlhan’a teşekkür ederek, yeni başkan Akbulut ve yönetimine ise çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.

Vali Cüneyt Epcim ise Bayburt Valisi olarak Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı’nı geliştirme, faaliyet çeşitliliğini artırma ve öğrencilerini destekleme adına atılacak adımlara gereken desteği sunmaya hazır olduklarını bildirdi.

Vakfın destekleri ile Bayburt Üniversitesinin daha güçleneceği düşüncesini ifade eden Rektör Türkmen de önceki dönem vakıf başkanlığı görevini sürdüren İlhan’a bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, başkanlığa yeni seçilen Akbulut ve yönetim kuruluna ise çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı çeşitli konularda yapılan bilgi alışverişi ile katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmaları ile hediye takdiminin ardından sona erdi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.