Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt Spor’da Sözleşme Ve Yeni Transferler Başladı

Bayburt Spor’da Sözleşme Ve Yeni Transferler Başladı
16 Temmuz 2015 12:39 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2015 23:55
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor, 2’si yeni transfer olmak üzere 12 oyuncuyla 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Sezon başında teknik direktör değişikliğine giderek Erdal İşkar ve  kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya’yla anlaşan Bayburt Grup, Denizli Büyükşehir Belediye spor’dan transfer ettiği Çağdaş Topal ve kaleci Taylan Aydoğan’ın yanı sıra, iç transferde ise Yunus Emre Eserdi, Süleyman Altuntaş, Erçin Ilgaz, Hüseyin Emre Durmuş, Yener Demirci, Talha Karapınar, İbrahim Kongur, Hayri Mert Yomralıoğlu, Hakkı Helvacı ve Orçun Selduman’la 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerde yapılan imza töreninde konuşan Bayburt Grup Özel İdare Spor Başkanı Hikmet Şentürk, bu yılki hedefini Play-Off olduğunu ve bayramdan sonra takıma birkaç takviye daha yapacaklarını dile getirdi. arak açıklayan Şentürk şunları kaydetti:

“Bayramdan sonra birkaç takviye daha yapıp bu işi bitireceğiz. Bayramdan sonra burada toplanıp bir hafta daha burada kaldıktan sonra kamp yerini henüz belirlemedik kampa gideceğiz.  Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız ve hocamız için hayırlı uğurlu poslun diyorum. Takdir edesiniz ki takımda eskiden yine bu takımda olan arkadaşlarımız var. Bir takım için bu çok önemli. Çünkü takımı yeniden kurmaktansa var olanın üzerine takviye yapıp daha iyi hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum.  İnşallah yukarılara oynayacağız. Hedefimiz Play-Off diyoruz. Daha iyisini yapmak için uğraşacağız. 3-4 arkadaşımız var takıma katmak istediğimiz onlarla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu sene hedefimiz ligdir. Kupada da gidebildiğimiz kadar gideceğiz.  Cumartesi günüde yeni yönetimiz oluşturacağız. Daha güçlü bir şekilde hem yönetim hem de takım olarak hedeflerimize kilitleneceğiz.” dedi.

01

YORUMLAR

  1. BAYBURTLU dedi ki:

    SAYIN BAŞKANIM SİZE İNANIYORUZ FAKAT SİZDEN BİR İSTEĞİM VAR TARAFTAR GRUPLARININ GEÇEN YILKİ YAPTIKLARINI GÖRDÜNÜZ FUTBOLCU ARKADAŞLAR ONLARI BARIŞTIRMAYA ÇALIŞTI VARMI BÖYLE ŞEY YA SİZDEN İSTEĞİM HİÇBİR GRUBA TAVİZ VERMEMENİZ VARSA İÇLERİNDE BAYBURT SEVDASI ALIRLAR BİLETLERİNİ GİRER İÇERDE DESTEKLERSE DESTEKLERLER TAKIMIMIZI DEPLASMANA GİDERSE GİDERLER GİTMEZSE GİTMEZLER