Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt şehir merkez Kaleardı yolu araç ve yaya ulaşımını kapatıldı

Bayburt şehir merkez Kaleardı yolu araç ve yaya ulaşımını kapatıldı
26 Ağustos 2023 14:48
A+
A-

Bayburt şehir merkezi Kaleardı mahallesi yol güzergahında AFAD tarafından başlatılan  çalışmalar nedeniyle yaklaşık 2 ay süreyle, Bent köprüsü ile Kaleardı mahallesi camisinin bulunduğu yol güzergahı araç ve yaya ulaşımına kapatıldı.

Kaleardı mahallesine giden yol güzergahının dağ yamaçlarında bulunan tehlikeli dev   kayaların kırım işlemi başlatıldı. Yol güzergahının güvenli bir hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar 2023 Ekim ayının sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Söz konusu güzergahta zaman zaman dev kaya parçalarının karayolu üzerine düşmesi sonucunda tehlikeli süreçler yaşanmıştı.

Kaleardı mahallesine gitmek isteyen vatandaşlar ise Şingah Mahallesi güzergahını kullanarak ulaşımlarını sağlamaya devam ediyorlar.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. halfikaleli dedi ki:

    gürsel karapınar doğru söylüyor . yüzde 85-90 oy almak değil yirmi yıldır ortada yoksunuz şehir içi geçişini yapın, çoruhun kenarlarını açın şehir rahatlasın ,alternatif yol olsun , sahiden yaparmısınız ? inanmak istiyoruz..

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    İcraatlar da samimi olmak lazım , bu yol çalışması doğru bir çalışmadır.. Şimdi vatandaşa ,aklı selim insanlara göre bunun devamı , Cumhuriyet caddesinin alternatifi olan , Bent hamamının oradan , Taş köprü ye kadar, Çoruh kıyısı yıkılarak , 800-900 metre yolu, kara yolları ağına alarak , Bayburt (şehir içi geçişini) yapmaktır.. Bayburt’ da belediyecilik adına,20 yıldır yatan, AKP iktidarının samimiyetini görmeliyiz , değişim ve dönüşümü sağlar, teşvik eder, çevre ve trafik kirliliğini önler.. Yoksa bir asır daha Gukku sokağını , 90 derece viraj alarak gider, geliriz.. Başta vekilimiz, Sayın Orhan Ateş beye , AKP yöneticilerine duyurulur. rant sağlanan yerleri değil, birazda tarih ve kültür şehri olan, kenti düşünün, güzelleştirin , ilgili ve yetkililerden kamuoyuna açıklama bekliyoruz. Samimiyetinizi görelim , kulağımız ve gözümüz sizde , bizleri bir kere yanıltın ve mahcup ediniz .. Lütfen…

  3. Adem metin dedi ki:

    Öncelikle kolay gelsin tamam güzel yıllardır yapılmayan işi şimdi yapıyosunuz altarnatif yol neresi şingah arkadaşım iki aydır on metre yolu yapamadınız ara sokakları tavaf aşıyoruz birini bitirin öbürüne başlayın vatandaşı mağdur etmeye hiç ama hiç hakkınız yok