Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
BİST 9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Sarı Duvar Taraftar Derneğinden yangın bölgesine yardım eli

Bayburt Sarı Duvar Taraftar Derneğinden yangın bölgesine yardım eli
6 Ağustos 2021 23:50
A+
A-

Bayburt Spor Sarı Duvar Taraftar Derneği, Bayburt’ta düzenledikleri kampanya ile topladıkları yardımları yangın bölgesine götürdü.

Sarı Duvar Taraftar Derneği Başkanı Kenan Ateş, dernek üyesi Hüseyin Keleş ile birlikte topladıkları yardımları Antalya’nın Manavgat ilçesine ulaştırdı. Yangın bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan su ve iç çamaşırından oluşan paketlerini Manavgat Anadolu Lisesi Spor Salonuna ulaştırdıklarını ifade eden Ateş, Türkiye’nin her yerinden bölgeye yardımların ulaştığını söyledi.

Kenan Ateş, arkadaşı Hüseyin Keleş ile bölgeye gelen yardımların spor salonlarına taşınmasını sağlayan ekipte yer aldıklarını dile getirerek, “Burada kriz masası oluşturulmuş, ihtiyacı olan bölgelere istedikleri malzeme anında ulaştırılıyor. Biz de getirdiğimiz malzemeleri spor salonuna yerleştirdikten sonra, buraya gelen yardımların taşınması konusunda çalışıyoruz. Bayburt olarak burada yangınzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu duyurmak istiyoruz” dedi.

Yangın bölgesine götürülen malzemeler:

60 Adet renkli atlet

60 Adet kareli boxer

60 Adet sıfır yaka tişört

60 Adet çorap

Malzemelerin toplam bedeli 20 bin 80 TL

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.