Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Özel İdarespor play-off’a kendi evinde veda etti

Bayburt Özel İdarespor play-off’a kendi evinde veda etti
24 Mayıs 2022 19:01 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2022 22:57
A+
A-

TFF 2’nci Lig Play-Off yarı final ikinci maçında Bayburt Özel İdarespor kendi evinde Bodrumspor’a 3-0 mağlup olarak play-off mücadelesini noktalamış oldu.

Genç Osman Stadyumunda taraftarların tribünlerin tamamen doldurduğu maç 15.30 da Turgay Kaan Numanoğlu yönetiminde başladı.

Maçın başlamasına dakikalar kala tribünleri dolduran taraftarlar tribünlerde mükemmel bir koreografi gösterisinde bulundular.

Bodrum’daki ilk maçı 3-1 kaybeden Bayburt Özel İdarespor, ilk dakikalarda bulacağı golle umutlarını artırmak için oyuna hızlı başladı.

6.dakikada Bayburt Özel İdarespor gole çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada topa iyi vuramayan Ömer Yıldız, nemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Dakikalar ilerledikçe Bodrumspor oyuna ağırlığını koymaya başladı ve oyunu Bayburt yarı sahasına yıkmayı başardı.

5.dakikada temsilcimiz gole çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer Yıldız, topu ayağının altından kaçırdı.

Bodrumspor ilk tehlikeli atağında 9. dakikada kaleci Zülküf’ü geçemedi. 

Bodrumspor 27. dakikada Celal Dumanlı, 29. dakikada Samet Yalçın, 34. dakikada Süleyman Güneş’le net gol pozisyonlarından yararlanmadılar.

38. Dakikada Bodrumspor atağında Süleyman Güneş yapılan ortayı düzgün bir vuruşla ağlara gönderince 1-0 öne geçen konuk ekip nemli bir avantajı yakalamış oldu.

Yediği golden sonra oyun disiplininden iyice kopan Bayburt Özel İdarespor rakip kaleye gitmekte iyice zorlanmaya aşladı.

Maçın 45 dakikası Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarının ilk dakikaları Bayburt Özel İdaresporun baskısı altında geçti.

60. dakikada Tayyib Kanarya’nın ceza alanı içerisindeki vuruşunu kaleci Ali Türkan t kornere gönderdi.

Maçın başından itibaren oyunda üstünlük sağlayamayan Bayburt Özel İdarespor rakip kaleye gitmekte zorlandığı gibi oyunun kontrolünü de rakibine kaptırmış oldu.

71.dakikada Bodrumspor korner atışından ikinci golü buldu. Kornerden gelen topa defans futbolcularının bakışları arasında kafayı vuran Burhan Eşer, topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkaran golü kaydetti 2-0.

Sarı siyahlılar oyun disiplinini iyice elden bırakınca Bodrumspor gol pozisyonları bulmaya başladı. Defansta yapılan hatayı affetmeyen İsmail Ünsal 80. dakikada takımını üçüncü golünü kattı 3-0.

Maçta başka gol olmadı ve 90 dakika sonunda 3-0 galip gelen Bodrumspor adını finale yazdıran takım oldu.

Maç bitiminde taraftarlar Bodrumspor’lu futbolcuları alkışlarla soyunma odasına gönderirken, sezon boyu başarılı bir mücadele örneği veren ve play-off maçlarında yarı finale kadar yükselme başarısı elde eden sarı siyah takımlarının futbolcularını ayakta alkışladılar.

Finale yükselen Bodrumspor’un rakibi bu akşam saat 20.00 de oynanan maçta normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta penaltı atışları sonrası Tarsus İdman yurdunu 4-1′ le geçen Karacabey Belediyespor oldu.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ertugrul dedi ki:

    Almanya`dan bir grup hemsehrimizle birlikte isletmemizde heyecanla maci izlemek icin tavsiye üzerine “Sari Duvar” linki üzerinden maci izlemeye calisiyoruz.Taraftarlarin arasindan kulagimiza gelen sinkafli küfürlerden yüzümüz kizariyor. Yayini yapan arkadasin ikide bir “Qapaduram haaa!” santajlariyla maci izledik. Futbolcu kardeslerimizin ve tribünlerin bu kadar sönük ve isteksiz olusunu da en basa alarak diyoruz ki, hicte böyle bir atmosfer beklemiyorduk. Taraftarin yaptiklari sehrin ve Bayburt markasinin degerine helal getirmekten baska bir ise yaramadi!.. Tribünlerden cahilleri temizleyin yaf egitin. Futbol sadece bir spordur!

  2. İbrahim dedi ki:

    MÜTEVAZİ BÜTÇE VE KADRO İLE BENCE GÜZEL İŞLER YAPTILAR…İNŞALLAH SENEYE DAHİ İYİ KADRO PLANLAMASI YAPILARAK BAŞARILAR ELDE EDİLEBİLİR…BİR DE BAYBURT ÖLÇEĞİNDEKİ ŞEHİRLERİN ALT YAPIYA DAHA ÇOK ÖNEM VERMELERİ GEREKİYOR.DAR BÜTÇELİ TAKIMLARIN BAŞARI ELDE ETMESİ İÇİN ALT YAPIDAN KENDİ ÖZSERMAYESİNDEN BESLENMESİ GEREKİR..ÇOK YETENEKLİ ÇOCUKLAR VE GENÇLER VAR BUNLAR KAZANILMALIDIR…ALT YAPI TAKIMLARINA,AMATÖR TAKIMLARINA ANTRENMAN İÇİN BİR SENTETİK SAHA YETMEDİĞİNİ HOCALARIMIZ DA BİLİYOR ÇOK ZOR ŞARTLARDA ANTRENMAN YAPTIRIYORLAR VE SAĞLIKLI OLMUYOR…BU PROBLEMİN AŞILMASI İÇİN BELEDİYENİN VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN BİRLİKTE ÇALIŞMA YAPMASI GEREKİR…ÇEVRE İLLER DE BİR ÇOK ÖRNEĞİ VAR…GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPILIRSA ,ALT YAPIYA ÖNEM VERİLİRSE BAYBURT’UMUZDAN DA BİR ALTINORDU ÖRNEĞİ GİBİ BAŞARILI GENÇLER ÇIKARTABİLİRİZ…KESİNLİKLE YETENEKLİ GENÇ REZERVİMİZ VAR…

  3. sarı-siyah dedi ki:

    Vur kır parçala bu maçı kazan ve burası Bayburt, burdan çıkış yokMUŞ, en sevmediğim kaba,çirkin bir slogandır, elin oğlu geldi parçaladı ve çıktı gitti ne yapacaktık, ben olsam birinci
    maçtan sonra, bildiride tüm Bodrum taraftarlarını Bayburta davet ederdim , biz ne yaptık.? kabalık ve çirkinlik öyle olmaz, böyle olur dedik ve rezilliği ölçü aldık, bu taraftar gurupları derhal türbinlerden uzaklaştırılmalı.

  4. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Bodrumsporu tebrik ediyorum.. Rakip takımların taraftarlarının, kötü, çirkin davranışları bize emsal, ölçü olmamalı, Bayburtlu olmanın yanın da güzel taraftarlık örneği sergilemeliydik. Maalesef kendi sahamızda bu maça hazırlanırken bürokratlarımız, ,kurumlarımız, şehir, taraftar hep beraber sınıfta kaldık. Bu taraftar profiliyle 2. lig bize çok lüks olurdu, bugün bir şey kaybetmedik, gelecek adına çok şey kazandık ama çok kötü bir imaj bıraktık, Bodrumsporun basın açıklaması ne kadar kötüyse, bizimki de en az o kadar kötüydü, bunun sosyal medya yoluyla tartışmak istemiyorum. türbinlerde yaklaşık 500 bayan, bir o kadar da çocuk vardı, katı açılmamış küfürler, yerin dibine girdik ,gelmez olaydık maça, akıllı, başkan ve yönetim bu taraftarı hiç bir zaman stada sokmaz , önümüzdeki sezon nasıl bir yol haritası çizilecek bilmem ama, bu taraftar güruhu mutlaka, kılığa sokulmalı valiliği, belediyemizi, kulüp
    başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları bu yaşattıkları güzellik ve heyecandan dolayı kutluyorum. Teşekkürler.

  5. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    SAĞLIK OLSUN BAYBURT SPOR …

  6. Bayburtlu dedi ki:

    Teknik ekibe yönetime ve futbolcu kardeşlerimize yaşattıkları bu heyecan için teşekkür ederiz.