Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde Sarıyer’e mağlup oldu

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde Sarıyer’e mağlup oldu
19 Şubat 2022 16:08 | Son Güncellenme: 19 Şubat 2022 18:05
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Genç Osman Stadyumunda Etimesgut galibiyetiyle moral bulan Bayburt Özel İdarespor, galibiyet için çıktığı Sarıyer maçından 2-0 mağlup ayrıldı. Maç sonrası olaylar çıktı.

Maça hızlı ve pozisyon üstünlüğüyle başlayan takım ev sahibi Bayburt Özel İdarespor oldu.  Rakip kaleye yüklenen ancak istediği gol pozisyonlarını üretemeyen Bayburt Özel İdarespor 11. dakikada kalesinde raibi Sarıyer’e gol pozisyonu verdi.

11.dakikada Sarıyer net bir gol pozisyonundan yararlanamazken, Bayburt Özel İdarespor 42. dakikada Onur Kolay ile öne geçme fırsatını değerlendiremedi.

Maçın kinci yarısı her iki takımında gol bulmak hızlı başladı. 56. dakikada Emre Şahin girdiği pozisyonda ceza sahası içerisinde kaleye çektiği şut direkten dışarı çıktı.

Dakikalar 61’i gösterdiğinde, Sarıyer sol kanattan geliştirdiği atakta kaleci Zültüf’ten dönen topu sol ayağıyla ağlara gönderen Bertul Kocabaş Sarıyer’i 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Özellikle maçın ikinci yarısında maçın hakemi Eren Özyemişcioğlu’nun verdiği kararlar sarı siyahlı taraftarları çileden çıkardı.

Maçın 78. dakikasında Bayburt Özel İdarespor’un attığı golü elle atıldı diye iptal eden maçın hakemi Özyemişcioğlu, 88. dakikada atılan golü ofsayt diye iptal edince saha içerisinde ve tribünlerde sinirler iyice gerilmeye başladı.

Maçın uzatma dakikalarında beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Bayburt Özel İdarespor defansında verdiği açığı iyi değerlendiren Altuğ Taş, orta sahadan geliştirdiği atakta kaleci Zülkü ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi 2-0.

Maçta başka gol olmayınca 3 puanın sahibi Sarıyer oldu. Maç sonrası saha dışında polisle taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı.

Bayburt Özel İdarespor 23 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Çorum FK ile deplasmanda karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Sarıyer 0-2

Afjet Afyonspor    –  Niğde Anadolu FK  3 – 1

Diyarbekirspor    –    İnegölspor  0 – 2

Ergene Velimeşe  –   Hekimoğlu Trabzon  0 – 3

Etimesgut Belediyespor   –   Adıyaman FK  3 – 1

Kahramanmaraşspor   –   Bodrumspor  1 – 3

Sakaryaspor  –  Ankaraspor   1 – 0

Serik Belediyespor    –  Van Spor FK  1 – 2

Sivas Belediyespor   –  Çorum FK  2 – 0

Turgutluspor 1 – 1   Somaspor

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Yılmaz dedi ki:

    Maçın tamamını izlemedim.Bu kadar tepki olduğuna göre muhakkak hakem hatası vardır ama 2.gol kesinlikle ofsayt değil.

  2. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Gayet normal sonuç, ben bu maçın böyle olacağını biliyordum.. Çünkü Türkiye de futbol masa da oynanıyor. Bir dostuma bu maçın zor olacağını, sebebi de Sarıyer kaybederse düşme potasında bocalamaya devam edecek, fakat bu duruma Sarıyer takımını düşürmeyecekler dedim.. Ve öyle oldu.. Neden…? Çünkü Bayburt sezon başından beri bir ilme kazanamadı, devamlılığı yok, argo tabir ağzı, gözü oynayan , zik zak içinde olan , bir takım görüntüsü verdi.. Play ofta yakışmıyor.. (!) eğer ilk 3 te olsak , bu hakem böyle hareket edemez, bu maçın hakemi de olamazdı.. Tipik operasyon hakemi , denileni yaptı ve gitti. Kalan maçlarda , buna benze sonuçlarla karşılaşacağız , süprizlere açık olun.. Unutmayalım bu tip operasyonlara açık olmamızın müsebbibi, yönetim, teknik heyet ve futbolculardır.. İlk 5 için samimi olmadıklarını gösterdiler, TFF’de bunu çok iyi biliyor ve görüyor.. Gerçekçi olalım gelecek sezona bakalım…

  3. ismail dedi ki:

    Hakem bugün rahat uyurmu acaba…….. neden bayburt sahipsiz

    1. semerciler dedi ki:

      ne alakası var.. Tatlı rüyalar bile görür.. 3 puan yerine ulaştı, operasyon bitti..

      1. ismail dedi ki:

        tatlı rüyalar dileklerimle ozaman anlayan anladı