Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt Özel İdarespor deplasman Konyaspor’a farklı mağlup oldu

Bayburt Özel İdarespor deplasman Konyaspor’a farklı mağlup oldu
24 Mart 2024 16:07
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor ligde kalma mücadelesi veren takımlardan 1922 Konyaspor’a 4-0 mağlup oldu.

Konya’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu saat 14.00 de başlayan maçın 4. dakikasında ev sahibi ekipte Ertuğrul Tekşen takımını 1-0 ön geçiren golü kaydetti.

Son haftalarda iyi top oynamayan Bayburt Özel İdare Spor, Konya’da benzer bir futbol sergiledi. İlk yarının son dakikasında 45. dakikada ilk golün sahibi Ertuğrul Tekşen farkı ikiye çıkaran golü attı 2-0. İlk yatı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip etkili başlayan taraf oldu. 57. dakikada 1922 Konyaspor Tuğrul Başkan’la farkı üçe çıkaran golü kaydetti 3-0.

Bayburt Özel İdare Spor yaptığı değişikliklerle gol bulmaya çalışsa da geliştirdiği ataklardan netice alamadı.

Maçın skorunu belirleyen gol ev sahibi ekipten Muhammet Sak’dan geldi 4-0. Maçın 90 dakikası 1922 Konyaspor’un 4-0 lık galibiyetiyle sonuçlandı.

1922 Konyaspor’a puanını 20’ye çıkarırken Bayburt Özel İdare Spor 18 puanda kalarak lige tutunma konusunda işini zora soktu.

Bayburt Özel İdare Spor önümüzdeki haftayı bay olarak geçtikten sonra, 7 Nisan Pazar günü kendi evinde Karaköprü Belediyesporla karşılaşacak. 

Haftanın maç sonuçları: 

1922 Konyaspor  –   Bayburt Özel İdare Spor  4-0

Darıca Gençlerbirliği  –  Büyükçekmece Tepecikspor  1-2

Belediye Kütahyaspor  –  Osmaniyespor FK  1-0

Kuşadasıspor –   Bornova 1877   4-1

Ağrı 1970 Spor  –  Fatsa Belediyespor  0-1

Akhisarspor   –  Sivas 4 Eylül FAŞ  2-2

Silivrispor      –  Karaköprü Belediyespor  1-0

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. semerciler dedi ki:

    .İçeride dışarıda 3 puan ,başka çıkış yok.. BAY geçireceğimiz bu haftada , rakiplerimizin puan kaybetmesi en doğru iş olur.. Maç fazlalığımız bizim için dezavantajdı bu hafta düzelir.. Hedef her maç 3 puan olur mu ? moral bozmamak lazım diyorum..

  2. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Henüz biten birşey yok. Son ihtimale kadar sadece kazanmak için oynamaliyiz. Ki rakiplerimiz de puan kaybedebilir. İkinci yarıdaki yapılan bu güzel işlerin neticesini bu ligde kalmak olması gerektiğini düşünüyorum. Olacağız da, ligde de kalacağız!

  3. Bayburtlu dedi ki:

    BAL ligi hayırlı olsun, ligin belki de en kritik maçında böylesine bir hezimet yalnızca ligde kalma ihtimalini sıfırlamadı; oyuncuların, teknik heyetin de moralini sıfırladı. İlk dönem böyle oynarsan sonuç da tabii bu olur. Bayburt hiçbir zaman 2. Lige çıkmamalıydı, 3. Liglerin korkulan güçlü takımı olmak niçin şehrimize yetmedi?