Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temeli törenle atıldı

Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temeli törenle atıldı
8 Haziran 2020 14:27 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2020 14:29
A+
A-

Bayburt’ta çalışan anne ve babalara büyük bir kolaylık sağlayacak olan Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temelleri törenle atıldı.

Yapılacak olan özel kreş binası önünde gerçekleşen temel atma töreni Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.

Kaleardı Mahallesinde dört katlı ve 300 metrekare üzerine yapılacak olan özel kreş 1200 metre kare kullanım alanına sahip olacak. 12 öğretmen ve 3 hizmetlinin görev yapacağı kreş 2021 yılında hizmete başlayacak.

MÜSİAD Bayburt Şube Başkanı ve Huzur Konakları sahibi Erdal Şentürk kendi imkanlarıyla gerçekleştireceği Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temel atma töreninde yaptı konuşmalarda şunları söyledi:

” Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’mizin temel atma törenine hoş geldiniz.

İnsan düşlerinin gerçekleşmesi için hayal kurmalıdır. Bizde şu anda temellerini atmak için toplandığımız eğitime öncülük yapacak olan bu güzel binanın temellerine ilk harcı atmış olacağız.

Yapacak olduğumuz bu müessese aslında bir hayal ürünü olduğunu söyleye bilirim.

Elhamdülillah hayallerin gerçeğe dönüşeceği bu yuvasının temelini birlikte atıyoruz.

Bu binamızda 6 sınıf mutfak ve yemek hane, ayrıca 100 kişilik konferans salonu bulunacaktır. Sıfır altı yaş arası 100 çocuğumuz bu imkandan yararlanmış olacaktır.

Bu yuvamızda 15 kişi istihdam edilecek olmasını da çok önemli olduğunu belirtmek isterim. İnşallah bundan sonraki hayalimiz özel bir lise olacaktır.

İnşallah bunu da gerçekleştirir ve temelleri yine birlikte atarız. Davetimize katılan bütün misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Güzel bir sözle konuşmamı bitirmek istiyorum; Hayalleri olmayan bir toplumun üreteceği hiç bir şeyi olamaz.

Allaha emanet olun.”

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile davetlilerin katıldığı temel atma töreninde, Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu’nun dua etmesi sonrası Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temelleri atıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=D2x0nvy82wk

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.