Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Özel İdare Spor kamp çalışmalarında tempoyu iyice artırdı

Bayburt Özel İdare Spor kamp çalışmalarında tempoyu iyice artırdı
4 Ocak 2022 19:25 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2022 19:28
A+
A-

TFF 2 Lig Kırmızı Gurupta  sezonun ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Bayburt Özel İdare Spor Antalya’da ikinci yarı için çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik sorumlu Taner Araz ve ekibi nezaretinde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Araz; ” İkinci yarı için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk yarıda sergilediğimiz disiplin, hırs ve azimle ikinci yarıya da hazır hale gelebilmek için yoğun bir tempo ile hazırlanıyoruz. Külüp başkanımız Celil Çalışkan  ve yönetiminin bize olan desteği ,futbolcularımızın özverili çalışmaları ile hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır. İkinci yarının ilk maçında Sakarya Spor deplasmanından en iyi sonuçla ayrılıp evimize mutlu bir şekilde dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bayburt Özel İdare Spor kamp süresinde Osmaniye Spor ve Kırklareli Spor ile hazırlık maçı oynayacak. Diğer taraftan takıma takviye amaçlı transferde yapılacağı öğrenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.