Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Kaleardı 75. Yıl İlkokulunda Eğitim AB Projeleri ile Destekleniyor

Bayburt Kaleardı 75. Yıl İlkokulunda Eğitim AB Projeleri ile Destekleniyor
20 Nisan 2022 14:31 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2022 21:32
A+
A-

Daha önceki yıllarda yaptıkları projeler ile Kalite Etiketi alan Kaleardı 75.Yıl İlkokulu, yeni projeleri ile eğitimde fark yaratıyor.

Öğrencilerin çeşitli deneyimlerle hayatlarında farkındalık oluşturmayı hedefleyen okul idaresi ve öğretmenleri bu etkinlikleri yaparken aynı zaman da oldukça keyifli zamanlar geçiriyorlar.

Okul Müdürü Alim Eskici yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kaleardı 75.Yıl İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri olarak istedik ki; öğrencilerimiz hayatlarına yön verirken okulumuzdan ilham alsınlar. Her bir çocuğumuz yeni ilgi alanları seçerken hayatları boyunca kullanabilecekleri yeteneklerini de keşfetsinler ve geliştirsinler. Okul koridorlarında tüm öğrencilerimiz, el birliğiyle öğretmenlerinin önderliğinde ilk becerilerini edinsinler. Öğrencilerimizin ileriki hayatlarında seçecekleri mesleklere zemin hazırlamak için her alanda bir başlangıç olacak etkinlikleri ön plana alarak, deneyimlemelerini hedef olarak belirledik. Kendilerini mutlu hissedecekleri alanları okulumuzun koridorlarında tanımlarına önderlik etmeyi de projemizin hedefleri arasında kabul ediyoruz, İçlerindeki yetenekleri keşfetmelerini, hobiler edinmelerini ve hayatın sadece İnternetten ibaret olmadığını bilsinler istedik. Okurken hissetmelerini, okuduklarını hayata aktarmalarını, başka dünyalara geçerken büyük hayaller kurmalarını istedik. Öğrencilerimizin web2.0 araçlarıyla küçük yaşlarda tanışmalarını sağlayarak, teknolojiyi olumlu yönde kullanmalarını hedefledik. Çocuklarımızın küçük dünyalarında, büyük ufuklara yelken açacakları projelerimizi hayata geçirerek, Bayburt’tan Avrupa’ya uzanan yolculuklarında onlara rehber olmaya devam ediyoruz.”

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.