Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt İl Sağlık Müdürü hakkında suç duyurusu

Bayburt İl Sağlık Müdürü hakkında suç duyurusu
30 Ekim 2020 09:56 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2020 18:30
A+
A-

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar eski İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, Bayburt İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Koronavirüs nedeniyle Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 12 yaşlının ölümü sonrası Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sağlık il Müdürlüğü arsında yaşana suçlamalar yerel basında yer aldıktan sonra kamuoyunda günlerce tartışma konusu haline gelmişti.

Bir süre sonra  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Haluk Akkoyunlu’nun görevden alınmıştı. Görevden alınan Akkoyunlu, Sağlık İl Müdürü Akkoyunlu Dr. İlker Hancı hakkında kurumsal anlamda görev ve yükümlülüklerini yerine getirmediği ve görevi ihmal ve kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Cafer dedi ki:

    Bayburt’ta il sağlık müdürü dahil üst düzeyde görev yapan tüm personelin görevden alınması ve haklarında soruşturma açılması gerekmektedir. Salginla mücadele konusunda aşarısız olmuşlardır. Küçük şehirde ölüm oranı daha düşük olması gerekmekte iken Türkiye ortalamasının oldukça üzerine çıkmıştır.

  2. vasfi dedi ki:

    insan makama değil makam insana hizmet eder.