Dolar32,8293
Euro35,7239
Altın2.531,83
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C

Bayburt Grup Sezonun İkinci Devresine İddialı Hazırlanıyor

Bayburt Grup Sezonun İkinci Devresine İddialı Hazırlanıyor
6 Ocak 2018 15:49
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor Antalya’da sürdürdüğü kampın ilk hazırlık maçında Kocaeli Birlik Spor’la 2-2 berabere kaldı.

Sezonun ikinci yarısı için Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Bayburt Grup, Şampiyonluk iddiasını sürdürmek için yeni transfer çalışmalarını da aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

Kamptaki ilk hazırlık maçında Bayburt Grup’un golleri, Ankara Demirspor’dan yeni transfer edilen Güney Tutcuoğlu’ndan geldi. Kamp süresince transfer çalışmaları ve hazırlık maçlarının devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.