Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Belediyesi’nin Amatör Spor Kulüplerine desteği sürüyor

Bayburt Belediyesi’nin Amatör Spor Kulüplerine desteği sürüyor
4 Nisan 2023 11:19
A+
A-

Bayburt Belediyesi Bayburt’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor.

Kentte faaliyet gösteren 9 amatör futbol kulübünün başkan ve temsilcileri Bayburt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mete Türker ile birlikte Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Pekmezci, “ Bayburt’ta ki spor faaliyetleri amatör spor kulüplerimizin gayretleriyle bir yerlere gelecek.  Branş olarak değerlendirmiyoruz ama bütün amatör spor kulüplerimize Bayburt Belediyesi olarak elimizden geldiği kadarıyla destek olmak arzusundayız.  Yıllar önce hem amatörde hem de profesyonel anlamda yönetici olduğumda yaşadığım için sizlerin görevlerinin zorluklarını yakinen bilen birisiyim. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu söylemek istiyorum. Şehrimizde sporun gelişmesi adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz spor kulüplerimizi şehrimizin dış dünyaya açılan kapılarından biri olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Pekmezci’ye desteklerden dolayı teşekkür eden Amatör Spor Kulüplerinin başkanları ve Bayburt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mete Türker ise Bayburt’ta bulunan amatör spor kulüplerinin faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Gürbüz Spor Kulübü, Soğukgöze Spor Kulübü, Çatıksu Spor Kulübü, Kurtuluş Spor Kulübü, Konursu Spor Kulübü, Mutlu Spor Kulübü, Akşar Spor Kulübü, Bayburt Spor Kulübü, Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü başkan ve temsilcileri ile Bayburt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mete Türker yer aldı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Kulüplerimize başarılar diliyorum.. Bayburt Belediyespor’un futboldan önce mutlaka GÜREŞ takımı olmalı, hatırlatırım.. Saygılar.