Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 23°C

Bayburt Belediyesi kent merkezinde sezonun asfalt çalışmalarını başlattı

Bayburt Belediyesi kent merkezinde sezonun asfalt çalışmalarını başlattı
20 Mayıs 2022 14:47
A+
A-

Bayburt Belediyesi 2022 yılı yaz sezonu asfalt uygulaması ve kaldırım yapım çalışmalarına başladı.

Yaz sezonu başlamadan önce planlaması yapılan çalışmalar kapsamında Bayburt’un Cadde ve sokakları birinci kalite asfalt ve kaldırımla buluşacak.

Dörtyol mevkiinden başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Yeni sezon yol ve kaldırım yapım çalışmalarımıza Dörtyol’dan başladık.  2022 yaz sezonunda bizi yoğun bir tempo bekliyor. Çalışmalarımızı burayla sınırlı tutmayacağız ve şehrimizin çeşitli noktalarındaki caddelerde de büyük ve güzel bir çalışma yapacağız.”  dedi.

Bayburt’un tüm hizmetlerin en güzelini hak ettiğini belirten Başkan Hükmü Pekmezci, “Çalışma takvimimize aldığımız bu bölgelerde üç aşamalı bir yol çalışması gerçekleştireceğiz. İlk olarak yollarımızı belirli bir seviyeye kadar kazıp plentmix temel malzemesi serimi gerçekleştireceğiz.  Ardından onun üzerine minder asfalt uygulaması yapacağız. Son olarak da asfalt aşınma tabakasını serip yol çalışmasını tamamlayacağız. Bu bölgelerimizde ayriyeten kaldırım çalışmamızda olacak. Kaldırım çalışmamızda ise bazalt ve granit taşlar kullanarak sağlam, estetik ve uzun ömürlü bir kaldırım yapımı gerçekleştireceğiz.  İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında şehrimizin çehresini değiştirmek yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar şehrimiz için özverili çalışmalarımız devam edecek.” İfadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Arif dedi ki:

    Yarabbi şükürler olsun…Şu Cumhuriyet caddesindeki taş döşemeleri kaldırılıp sıfır asfalt yapılmalı. Bu gibi taş döşemeler kapalı caddelere yapılır ve güzellik katar; ama ana caddede araçlara sıkıntı. Rahat araçlar gitmiyor. Bir an evvel değişilsin. Kim düşündü ise yanlış yapmış.

  2. Fikret dedi ki:

    Bayburtun sahibi yok ki bir tane sorunsuz yolunu kaldırımını gösterin

  3. Siyasiler sesimizi duyun dedi ki:

    Asfalt yenileme çalışmalarına bir sözümüz yok ta , kent de değişim ve dönüşüm bekliyoruz. Unutulmaz cadde veya namı diğer adıyla Gukku sokağını kaç yüz yıl daha ,90 derece açıyla dönerek kale ardına gideceğiz , sayın vekiller ,siyasiler buna çare bulun ,yüzde seksen oy almakla olmuyor. Kent ,şehir merkezi boğuluyor. Bu yükü hafifletin, böyle gitmez.!

  4. Umut dedi ki:

    Abi bırakın ya her sene aynı sıkıntı yaz geliyor şimdi herkes gelecek dışarıdan kalabalık olacak curcuna var yine bi doğru dürüst is yapan yok.valla…

    1. Vatandas dedi ki:

      Aynen katılıyorum hep dürbunlere oynamak dostlar alışverişte görsün sanki Bayburt’un bekleyen sorunları yok hani nerde TOKİ 300 daire projesi bu çaba varmı hep günü kurtaralım günü birlik işler her yıl yol şok yol yap yaz bitti tamam

  5. Bahçeşehirli dedi ki:

    Bahçeşehir villaların peyzaj düzenlemesi yol ve kaldırım çalışması ne zaman yapılacak yıllardır metruk halde terk edilmiş vaziyette, 5 yılda bir altyapisiz asfalt atıp gitmekle olmuyor

  6. Umut dedi ki:

    Hadi inşallah. Bayburt bu konuda çevre illere göre çok geri kalmış durumda. En kısa sürede hak ettiğimiz kaldırımlara, yollara, altyapıya vs. en kısa sürede kavuşuruz inşallah.