Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Bayburtspor Özel İdarespor’dan Pekmezci’ye teşekkür ziyareti

Bayburtspor Özel İdarespor’dan Pekmezci’ye teşekkür ziyareti
9 Mayıs 2022 15:33 | Son Güncellenme: 9 Mayıs 2022 16:32
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Bayburt’u temsil eden Bayburt Özel İdarespor’un Başkanı Celil Çalışkan, Kulüp Müdürü Fatih Özcan, Teknik Direktör Taner Araz, teknik ekip ve oyuncular Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye sezon boyunca kendilerine verdiği destekler ve açıklanan şampiyonluk primi dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ligde 38 maçlık maraton sonrası Spor Toto 1. Lig’e giden yolda play-off oynamaya hak kazanan Bayburt Özel İdarespor’un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularını belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Pekmezci, “Bayburtspor’umuz bulunduğu konum itibariyle şuanda gurur verici bir durumda. Tabi bunun devamlılığı önemli. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar destek verdik. İnşallah desteklerimiz devam edecek. Yıllar boyunca Bayburtspor’da genel kaptanlık, asbaşkanlık ve kulüp başkanlığı yaptım. Bugün tekrar o havayı teneffüs etmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Şunu bilmenizi istiyorum Bayburt Belediye Başkanı olarak Bayburt’umuzu en iyi şekilde temsil eden, tanıtımında en büyük katkıyı sağlayan kulübümüze her zaman olduğu gibi gücümüz yettiği oranda destek olmaya gayret edeceğiz. Ama şuna inanıyorum ki birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok. Onun içinde ben bugün sizleri burada görmekten mutluluk duydum. Size yürekten başarılar diliyorum. Elimizden geldiği kadarıyla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Yeter ki siz o formanın hakkını verin. Bizde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.  Başkanımıza, kulüp müdürümüze, hocamıza, takım kaptanımıza ve tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Celil Çalışkan ise Belediye Başkanı Pekmezci’ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “ Bayburtspor olarak size çok şey borçluyuz. Allah sizden razı olsun. Sezon başından beri maddi manevi olarak her türlü yanımızdaydınız. Ne zaman başımız sıkıştıysa yanınıza geldik. Başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı teşekkür ediyoruz kendisine” dedi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. zahit dedi ki:

    Bu Bayburt Spor Özel İdare Spor ne? Takımın adını bir türlü diyemediniz gitti. İki takım mı? Doğrusu Bayburt Özel İdare Spor mu? Futbolcuların eşofmanlarında bile Bayburt Spor yazıyor. Galatasaray’a niye İstanbullular İstanbul Spor demiyor? Onlarda İstanbul Spor Galatasaray Spor her hal diyorlar.

  2. Trabzondan dedi ki:

    Taraftar olarak uyarıyoruz, çift aşamalı maç, ilk maç inşallah avantajlı skor yakalarız, sonuç ne olursa olsun ikinci maça çıkarken, sarı kart, kırmızı kart cezalısı durumu olmamalı, futbolcular bu hataya düşmemeli, ihanet etmemeli ve akıllı, zeki , mücadele gücünü yüksek tutarken doluya koşacağız boşa değil.. ikinci maç daha tehlikeli olacak, avantajlı olursak, rakip final maçına eksik çıkmamızı sağlamak için , bizi kavgaya çeke bilir bu tuzağa düşmeyeceğiz.. biz inanıyoruz siz de inanın..

  3. Bayburtlu dedi ki:

    Bu şehir bu inançla 1.lige çıkacak deme di demeyin . Emek var inanmışlık var birliktelik var Allah yolunuzu açık etsin inşallah hayde aslanlar 1 -0 olsun bizim olsun