Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Başbakan Davutoğlu’ndan Bayburt’a Teşekkür Plaketi

Başbakan Davutoğlu’ndan Bayburt’a Teşekkür Plaketi
17 Kasım 2015 19:05 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2015 19:31
A+
A-

AK Parti Genel Merkezi’nde 105. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu Bayburt’a teşekkür plaketi verdi .

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye genelinde AK Parti’nin en başarılı olduğu illere teşekkür plaketi takdim etti. Bayburt adına plaketi AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve Belediye Başkanı Mete Memiş aldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Nice milyonların da gönlüne girmeye hazırız. Biz gönüllere girmek için geliyoruz, gönülleri yıkmak için değil, biz muhabbeti yaymak için geliyoruz, nefreti yaymak için değil. Allah’a hamdolsun , özellikle, tulum çıkardığımız illere dikkat edin, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Kastamonu, Kilis, Elazığ, Kırıkkale, Kütahya, Nevşehir, Yozgat’taki bütün milletvekillerini alarak tulum çıkardık. Bu tulum çıkardığımız illerde bize oy vermeyen vatandaşlarımız, özellikle onlara hitap ediyorum, sakın ‘Biz temsil edilmiyoruz’ diye düşünmesinler. Burada tulum çıkaran illerin milletvekillerine, il başkanlarına, belediye başkanlarımıza da söylüyorum, sizler bize oy vermeyenleri de temsil edeceksiniz. Özellikle tulum çıkardığımız yerdeki bize oy vermeyen vatandaşlarımız bilsinler ki AK Parti milletvekilleri onların da milletvekilidir, ne talep ederlerse gereği yapılacaktır. Çünkü o vilayetler tulum çıkararak AK Parti’ye olan bu gönül sevdasını bir kez daha gösterdiler. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Hiçbir yerde yapmayacağız ama bu illerde, onların Meclis’te temsillerinin olmadığını düşünmemeleri için bu illerdeki diğer parti seçmenlerine özel muhabbet göstermenizi rica ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.