Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 23°C
Çar 26°C

Başarı İçin Uzanan Eller Öğrencileri Mutlu Etti

Başarı İçin Uzanan Eller Öğrencileri Mutlu Etti
21 Ocak 2015 19:29 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2015 10:52
A+
A-

Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Değerler Eğitimi projesi kapsamında Kardeş köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere hediyeler sundu.

Yürüttükleri çalışma hakkında bilgi veren okul müdürü Ali Aktaş şunları söyledi; “Yardım etmek, hediye vermek insanı gerçekten mutlu eden az sayıdaki davranışların belki de en güzelidir. Bizde Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizle birlikte ocak ayının değerler eğitimi kapsamında yardımlaşma ve iş birliği ayı olmasını da fırsat bilerek okulumuzda bir kampanya başlattık. Kampanyanın boyutlarının bu kadar büyüyeceği bu kadar güzel bir hal alacağını da doğrusu tahmin etmemiştik. Fakat sonuçta Ağören, Ortaçımağıl, Sarımeşe, Kozluk, Sakızlı, Saraycık köylerinde bulunan altı tane birleştirilmiş sınıfta eğitim gören 74 öğrencimize ve okullarına hediyeler ulaştırdık ve bu okullarımıza kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. Öğrencilerimizin ve ziyaretine gittiğimiz köy okullarının ihtiyaçlarının karşılanmasına azda olsa katkıda bulunmak bizlere tarif edilemez duygular hissettirdi.

Valiliğimizin himayesinde icra edilen “Bayburt’ta Başarı İçin El Ele” projesine öncü olan Başta valimiz Sayın Yusuf Odabaş’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seydi Doğan’a, kampanyamızın düzenlenmesi sırasındaki çalışmalarından dolayı Türkçe öğretmenimiz Mesude Kahraman, resim öğretmenimiz Derya Öztürk olmak üzere katılan bütün idareci, öğretmen veli ve öğrencilerimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Fotoğraf Galeri Buton

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.