Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

AK Parti Bayburt İl Başkanı Polat, il başkanlığından istifa etti

AK Parti Bayburt İl Başkanı Polat, il başkanlığından istifa etti
11 Ocak 2024 19:28 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2024 18:55
A+
A-

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat il teşkilatında yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

6 Ocak tarihinde AK Parti İl Teşkilatı tarafından yapılan Belediye Başkan adayı açıklaması sonrasında yaşanan gelişmelerden birkaç gün sonra, parti binasında yapılan toplantıda İl Başkanı Hacı Ali Polat görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Polat’ın yaptığı istifa açıklaması şöyle:

“AK Parti, milletine aşık, geçmişle bağını koparmadan geleceği kurmak için harekete geçmiş, her daim mazlumların feryadını duyup yardıma koşmuş, tarihten aldığı şuurla sadece 2023’ü değil, 2053 ve 2071’i hedef olarak belirlemiş, çalışkan, cesur, özgüvenli, dertli ve fedakar bir liderin öncülüğünde hareketine başlamıştır. Yaklaşık yirmi yıllık bir sürede Türkiye’nin geçirdiği dönüşümü görmek herkese nasip olmayacak türden bir ayrıcalıktır.

Milletimiz bu dönüşümün farkında olsa da Türkiye’nin bu güçlü halini kabullenemeyenler içte ve dışta Cumhurbaşkanımıza karşı olan tutumlarını sürdürmektedir. Özellikle son zamanlarda İsveç ve Hollanda örneklerinde görüldüğü üzere Batı’nın ve ülkemiz içindeki uzantılarının Türkiye ve İslam düşmanlığına yönelik tutumları karşısında bize düşen Cumhurbaşkanımızı bu kutlu mücadelesinde yalnız bırakmamaktır. Gerçi Cumhurbaşkanımız her daim milletin teveccühünü kazanmıştır.

Son yirmi yılda gerçekleştirilen atılımlar sayesinde ülkemiz dünyanın en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin kendi imkanlarıyla hayata geçirdiği milli savunma sistemleri, yerli otomobil, Mavi Vatan için verilen mücadeleler milletimizin ve dostlarımızın takdirini kazandığı gibi düşmanlarımızın da korkularını artırmıştır.

Sağlık yatırımları sayesinde geçtiğimiz yılda yaşadığımız pandemiden yüz akıyla çıktığımız bir gerçektir. Eğitim, iletişim, ulaşım, tarım, endüstri ve enerjide gerçekleştirilen devrimler ülkemizin altyapı sorununu çözmüştür. Aile kurumunun korunması, ecdadın mirasına sahip çıkılması, Ayasofya’nın yeniden ihyası gibi manevi dünyamızı da ihmal etmeyen bu kalkınma şüphesiz ki bu yüzyılın Türkiye Yüzyılı olacağını göstermektedir. Bu sebeple Hepimiz davamızın ve Reisimizin yanında durmaya devam edecğiz. Bu duygu ve düşüncelerle  Aralık / 2018 yılından beri büyük bir heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Bayburt İl Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine ve tamamen kendi irademle istifa ediyorum.

Şahsıma yürekten inandığım davama ve memleketimize hizmet etme gururunu yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşkilat başkan Yardımcılarımız Muhammet Avcı, Yaşar Kırkpınar, Yahya Çelik’e Teşekkür eder saygılar sunarım.

5 sene 1 ay boyunca  dualarını eksik etmeyen, gece gündüz çalışarak evinden, ailesinden fedakarlık eden, küçüklerimi evladım, kardeşim, büyüklerimi ağabeyim, ablam gibi gördüğüm, bitmek bilmeyen enerjileriyle desteklerini daima yanımda hissettiğim teşkilatımızdaki kıymetli kardeşlerime ve Bayburt’un sorunlarını birlikte aşmak için gayret ettiğimiz hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gayret bizden tevfik Allah’tandır.”

Diğer taraftan, Polat’ın istifa etmesi sonrasında il başkanlığına vekaleten Turgut Çalışkan atandı.

 

YORUMLAR

  1. Şevki dedi ki:

    Ak partiye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Bakın bende Bayburt luyum. Ak partinin kuruluş ve sonraki aşamalarında partide bazı ufak tefek görevler aldım. Samsun da ve Ankara da yaşadım. Halen Ankara da oturuyorum. Ama şimdi malesef partimiz kuruluş değerlerinden ve amaçlarından çok uzaklaştı. Bülen Arınç ın da bir zamanlar dediği gibi mücahitler hep mütahit oldu. Lütfen takım tutar gibi parti tutmayalım. Ülkemiz çok kutuplaştı. Millet çok ayrıştırıldı. Malesef bunu da siyasetçiler parçala yönet siyaseti için yaptı. Lütfen gördüğünüz siyasetçilere ülkemizin sorunlarından bahsedin.

    1. Hakan dedi ki:

      Bülent Arınç üzerinden yaptığınız örneklendirme doğru olsa da, sırf bu isimden dolayı dahi, söylenene temkinli yaklaşırız. Kendisi 28 Şubat döneminde dahi cuntacilara şirin gorunmek adına, Müslüman Anadolu insanının vakarina yakışmayacak beyanatlar veriyordu…15 Temmuz ve sonrası hakeza… Mevzunun,un ana teması Arınç olmasa da, kendisi bizim için hep şaibeli biridir vesselam. En son Gazze meselesiyle ilgili yaptığı kabulü mümkünü olmayan açıklamalarından dolayı moda tabirle kendisini en şiddetli (!) şekilde esefle kınıyoruz!.. Bu satırları okuyanlar, bu hitabın aslında çok şiddetli bir……. manasına geldiğini anladıklarını varsayıyorum. Akp’li mücahitlerin mütâhit olduğu kısmen doğrudur. Ya Arınç?.Hicbirsey olamadı – olmadı… Kendisi hakkında Mavi Marmara, fetoş, 17-25, hojefendi guzellemeleri ilk akla gelenler… sayı fazlasiyla çoğaltılabilir lakin mevzu bu şahıs değil…Hasılı, mevzunuza dönecek olursak, haklısınız Şevki bey…

  2. Ğeyri dayi dedi ki:

    Yapabileceği en faydalı şeyi yapmış istifa ederek sayın Polat. Belediye başkanlığı döneminde ne icraatı olmuş acaba bize söyleyebilirler mi bu yagdanliğını taşıyanlar? Söyleyemezler çünkü yok! Vatan millet Sakarya üzerinden millete ayar verip makam işgal etmekle olmuyor bu işler. En son ki belediye başkanlığı seçimlerini kaybettirme mükafatı olarak il başkanlığı hediye edilmiş, bu durum bu davaya gönül vermiş samimi insanları incitilmistir. Bayburt’un şu an bu durumda olmasında bu hemşehrimiz çok büyük katkısı vardır. Bunu taraflı tarafsız herkes görebilir. Bundan sonraki hayatında köylüleriyle birlikte mutluluklar dileriz.

  3. Alperen dedi ki:

    Bu Hamleyle Akparti 1 0 öne geçti . Kangrenden kurtuldu.

  4. Turgut dedi ki:

    Taşlayın meyve veren ağacı. Şimdiki belediye başkanlarının imkanları ile Bekir bey ve Hacı Ali bey in imkanları bir miydi. Hacı Ali bey İstanbul belediyelerinden gelip çöp konteynırı,bank alırdı. O şelaleyi Bağcılar belediyesi ile yaptılar. Keçiören şelalesi gibi bir hayaldi o, tabi bakılsaydı. Halefi yaptıklarını yıkmasaydı. Halefi Çoruhu batırdı batırdı. Gözleriniz bunu görsün artık.
    Hacı Ali bey her zamanki gibi onurlu durmuştur. Makamından vazgeçmiştir. partisinin, davasının il kurucusu, has adamıdır. Gelecek zaman bugünkü istifanın sebebini hepimize gösterecektir

    1. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      G’erçeği perdelemek mi istiyorsunuz, onu sözcüklerle süsleyin.’ Hemşerim biz yaşanmışlıkları anlatıyoruz. Sen ne diyorsun…Asıl siz gerçekleri gizleyenlerdensiniz.

      1. Düşünür dedi ki:

        Adınla çelişiyorsun kardeşim yapma kimin ne tarafta olduğu yorumundan belli oluyor!

        1. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

          Tarafsız olmak için senin kafanda olanları mı ifade etmem gerekiyor ?

        2. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

          Kimin tarafında olduğumu söyle o zaman. Çok merak ettim. Belki de diyeceksinki bana , sen bir teröristsin..değilmi ? Senin o kafanda olmayanlar sana göre öyle yaftalanıyor. Size göre biz ‘ Türkiyeyi sevmiyoruz vatan hainiyiz’. Değil mi ? Söyle ben bu saftamı yer alıyorum .. Eğer öyle değilse sen ne demek istiyorsun onu söyle…Ama ben senin kim olduğunu söyleyeyim sizin aklınıza yatmayan her şeye tahammül edemiyorsunuz.. Yani siz ne demokrasiye ne de cumhuriyete ne de insan haklarına değer vermiyorsunuz. Kendi içinizde de iki türlü grube ayrılıyorsunuz vatandaş olabilenler ya da olamayanlar. Zira ben bir zamanlar senin grubunda yer aldığımda vatandaş olmadığımı anlamış oldum… Yani senin anlayacağın gereğinden fazla uyutulduğumu anladım…

        3. TARAFLI TARAFTAR dedi ki:

          Açık açık söyleyeyim mi 2007 den 2018 Başkanlık ve Milletvekili seçimlerine kadar istisnasız Malum kafandaki partiye oy vermiş biriyim.. Yani sonsuza kadar bu partiye oy vermekle mükellefmiyim. Tarafsız olmak için senin parti yanlısı olmam mı gerekiyor. ? Haklarımı arama noktasında Beni oy verdiğim milletvekili ile muhatap kılmayan ziniyete boyun mu eğeceğim…Düşünür rumuzlu yazıyorsun ama ne kadar düşünebiliyorsun bilemem..

  5. Bayburtlu dedi ki:

    Vizyonsuz hiçbir ideali olmayan idarecilerin ve yöneticilerin Bayburt’un getirdiği Son Nokta budur Dolayısıyla Bayburt hiçbir katkısı olmayan şahsımızın istifa edip etmemesinin insanlar nezdinde Hiçbir önemi yoktur aksine insandan bu istifadan çoğunluk olarak mutlu olmuştur diye düşünüyorum

    1. Osmanlı dedi ki:

      Vizyon sahiplerini sahneye alalım.sen sevin veya üzül diye istifa edilmedi görülen lüzum üzerine istifa edildi Hacı Ali Polatin keyfi Bayburta çok kişiye dert olmuş anlaşılan

      1. dursun şeker dedi ki:

        memleket onun çiftliği mi keyfi de dert olsun. nasıl yardaklaniyorsunuz. yuh size. osmanlı yazmış birde. çürük zihniyetlerinizle eleştiri kültüründen uzak midenizle düşünüyorsunuz. gidenin aynası oldunuz. iyi oldu. keyfinize bakın şimdi. vicdansizlar.

        1. OSMANLI dedi ki:

          Dert olmuş dert olmuş Bizim kimseye yardaklandiğimiz yok senin varsa bilemem sana da bin yuh olsun yapılan hizmetleri göremediğin için adam çaldımi çırptımı hacı Ali Polati siz çok ararsınız senin haddin değil bizim düşüncelerimize çürük demek sen en iyisi işine bak vicdan sahibi sarı çizmeli Mehmet Ağa

          1. bıkmış esnaf dedi ki:

            çaldımı diyorsun eski pazaryerini bir araştır bekir çetin dönemi şuan avm center diye geçişyor 😀 siz belliki arkasında saf almıssınız hacı adı altın yaptıgı yediği kul haklarını da iyi biliriz ortalık issiz üniversite mezunu kaynıyor kendi akrabaları ilkokul mezunu memur müdür git bak iyi bak at gözlügünü cıkartın da bakın Allah tan korkun .

        2. Musa dedi ki:

          Ben ak partiliyim yapılan hizmetleri görmeyenlere yuh olsun senin aciz zavallı zihniyetin nereye hizmet ediyor acaba sen kime yardaklanıyorsun vicdansız…

          1. Burak dedi ki:

            Şuan ülkenin durumu belli ak parti ülke ne hala soktu dolar 30 olmuş sizin paranız varsa size sorun değil ama bizim gibi temiz kimsenin yalakalığını yapmayıp çalısan insanlar dipleri gördü sizin yüzünüzden hala hizmet diyor eğitim yok nişi yok 20 sene ing dersi gör konuşama bunlar basit örnekler daha yazarımda sizin beyniniz almaz siz bu kafa ile devam edin ben vatandaşlık hakkımı helal etmiyorum size ve sizin gibilere

  6. Koltuk sevdasi dedi ki:

    Yeniden gelmeyeceğini düşünerek yaziriyom çünkü öyle oluyor başkanlık,başkanlıktan memnun kalinmayinca aday gösterilmeyen bir kişi ilbaskaninyaoma sonra durduk yere görevden ayrılıp ilbaskanligini başkasına verip başka bir görevde devam etme daha sonra il başkanı belediye başkanligi için istifa edince yeniden ilbaskani olma kazanilmayan hatta rezil.olunan vekil seçiminden sonra bile il başkanlığına bir dönem daha devam etme ki hiçbir yerde görülmemiş … Yıllarca icraatsiz başta kalma seçim yine kazanilmayacaknsanirim Bayburt adayı sevmedi çekildi geri o aday geri gelecek ve bu ceza kesilecek kimse olmayacak makamda sonra tekrar il başkanlığına dönüş hısım akraba yerleştirme bunlara alıştık artık ama bu Bizans oyunlarına gerek var mı bunlar bir yorumdur

  7. Üsame Durmuş dedi ki:

    (Savaş hazırlığını önceden haber alan Allah Resûlü (s.a.s.), sahabe-i kiram ile istişarede bulunmuş, Selman-ı Farisî’nin tavsiyesiyle müşriklerin Medine-i Münevvere’ye girmelerine engel olmak ve müdafaa savaşı yapmak için, Medine’nin batısında bir hendek kazılmasına karar vermiştir.) Bir Peygamber,Allahın vahyine muhatap ama savaş stratejisini sahabeyle istişare ederek belirliyor.Bir önceki yazıda Mimar Asuman Uz Hanımın tavsiyelerinin değerlendirilmediğini okuduk.Bu sadece örneklerden biriydi.Siyasi ikdidarların ülke genelindeki uygulamasıda farklı değil.istişarede ayrı görüşlerin olması her zaman zenginliktir,doğru sonuçların alınmasını sağlar.Demokrasi bunun için vardır.Ak Parti siyasetinin başarılı olduğu yıllar tüm yetkilerin onlara verilmediği,kendilerine muhalefet edilebilinen yıllardır.Gönül isterdiki Bayburtta bir Bayburt ittifakı olsun,hangi partiden olunursa olunsun tek dava Bayburt olsun.Bayburt ne kadar büyük olursa olsun Cumhuriyet Caddesinde insanların birbirlerini görmeden geçirdikleri gün var mı?Derlerya alışverişi marketten yaparsın ama cenazene bakkal gelir.Hangi partide kim olursan ol cenazene komşuların gelir,partilerden iki üç satır taziye dilekleri gelir.Hep diyorum kim olursanız olun Bayburt için öyle şeyler yapın ki vicdanınızda toprağınızda sizi sıkmasın.

  8. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

    Bayburt geri kalmış iller içinde ilk sırayı alıyorsa bunda Sn H.Ali POLATIN çok önemli bir katkısı vardır. Kendisinini bu başarısından dolayı canı gönülden tebrik ediyor nihayetinde istifası için üzüntülerimi bildiriyorum..!

    1. BURAKREİS dedi ki:

      yapmayın abi ya dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum partiye bakmayın takım tutar gibi particilik yapmayın o sahıs başka partiden istifa etse idi o zaman o yorumunuz tam tersi olurdu isminizdende tarafnız belli oluyor zaten adnız da bedreddin diye tahmin ediyorum benim burak .

  9. zarif dedi ki:

    mesajı alanlar aldı. bu onurlu duruşu kolay kolay bulamazsınız. hacı ali bey e başarısından ve gayretinden ötürü tebrik ederim.

  10. renksiz dedi ki:

    bayburtmedya ahalisi yine bildiğiniz gibi. size kim lazım? tahsili bile olmayan çocuğunuzu makam arabalı işe sokacak adam lazım. yasal hakkınız olan 3 kata 1 kat daha verecek bir başkan lazım. adalet isteyip adaletsizce, liyakat isteyip liyakatsizce taleplere karşı duranı da taşlamak sizlere düşer sevgili bayburtmedya yorum ekibi…

    1. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      MERAK ETME BUNLAR OLMUYORMU SANIYORSUN KİNE BAYBURTTA

  11. ÖZEL HAREKAT dedi ki:

    SON DÖNEMDE BAYBURT LULARIN ALMIŞ OLDUĞU EN GÜZEL HABER BU OLSA GEREK ZATEN VARLIĞI İLE YOKLUĞU ARASINDA BİR FARK YOKTU BELKİDE BİRİLERİ TARAFINDAN İSTİFA ZORLANDI.GEÇ ALINMIŞ YADA GEÇ VERİLMİŞ BİR KARAR VESSELAM

  12. Emre ekol dedi ki:

    Fotoğrafa bakılınca istifa kararından herkes memnun

    1. burakreis dedi ki:

      doğru karar çünkü 😀

  13. tekin dedi ki:

    kim ne derse desin bu hareketinle dik duruşunla tarih seni hatırlayacak varol sağol

  14. berk aktürk dedi ki:

    Tahmin ediyorum. Hacı Ali Polat Beyin istifa sonucu Bayburt Belediye Başkan adaylığı için olabilir mi…

  15. hakkı helvacı dedi ki:

    bozulanı tamir etmek kolay olmuyor. o makam ve mevkilerde geçen zaman içerisinde, geriye dönüp bakın. bıraktığınız tahribatlar, vicdan sahibi olanın yakasını bırakmaz. kendi çevrenizi kayırıp, kendi akrabanıza fırsat tanıyıp, akılsız projelerle ucubeler yarattınız. dini ve değerleri kullanıp, bide vatan millet sakarya söylemleriyle vedalaşıyorsunuz. kötü bir örneksiniz. sizden sonrakilere çok kötü bir miras bıraktınız. tavır bıraktınız. anlayış bıraktınız. dini, kültürü, değerleri bu beceriksizliği kamufle etmek için kullandınız ha kullandınız. geçmiş olsun. yerinizde olmak hiç istemezdim. ve dilinizden dini çıkarın artık. toplum ölüyor farkında değilsiniz.

  16. Hüseyin Avni dedi ki:

    Bayburt çoruhunun hesabını kim verecek alooo uyuma Bayburt kaçıyor adamlar teker teker uyuma Bayburt hesabını sor

  17. Şafak Güngör dedi ki:

    Bence asıl soru seçim yaklaşmışken NEDEN istfa etti? Birileri Ankara’dan İl başkanına rağmen partiyimi yönetiyor? Ha eğer birileri parti adına Ankara’dan Valiyi, B.Başkanını, müdürleri, öğretmenleri, doktorı yönetiyorsa, yönetmek istiyorsa tehlike çok büyük demektir.

  18. Yusuf dedi ki:

    İstifa deklareniz de yaptığınız “şelale” gibi kel alaka olmuş. Ayrılanın teşekkür etmesi adettendir de ayrılana teşekkür edilmesi asıl marifettir. Sadece buradaki haberin altına yapılan yorumlar dahi size hemşerileriniz pek de teşekkür etmek istemediğini gösteriyor. Neyse kişiler gelir geçer Bayburt’un boynu bükük hali devam eder. Ne diyelim.

  19. Özgür dedi ki:

    Keşke param olsada kurban kessem Öyle sevindim.

  20. Mert dedi ki:

    Bayburt’ta yıllarca belediye başkanlığı yapmış ve sonrasında il başkanlığı görevini üstlenmiş olan şahsın istifası, şehrimiz için geç kalınmış bir adım olarak görülebilir. AK Parti’nin 20 yıllık iktidarının Bayburt’ta dezavantaja dönüşmesinin bir yansıması olarak, belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirilen onlarca tartışmalı yatırımın eleştirisini yapmak gerekiyor. Bu yatırımlar, ne yazık ki Bayburt’un vizyon ve misyonunu olumsuz yönde etkilemiş, şehrimizin gelişimini geriletmiştir. Bayburt’un daha iyi bir geleceğe ulaşması için, bu tür yanlış kararların ve yönetim anlayışının terk edilmesi şarttır. Umarım bu istifa, şehrimiz için yeni ve daha parlak bir dönemin başlangıcı olur.

    1. Osmanlı dedi ki:

      Mert hep bir olumsuzluk hep bir yargılama içindesin inşallah hayata da böyle bakmıyorsundur . bazen aynı yolda yürüdüğün arkadaşlar bile arkandan kuyunu kazarlar hep bir memnuniyetsizlik icerisindedirler Bayburt küçüklüğü nedeniyle buna her Zaman çok müsayit bir şehir yapılan hizmetler birilerinin keyfini kaçırmış ki aynı cenahtan gelen aynı dili konuşan ve en acısı Aynı siyasi partiden olan kişiler ve kurumlar hacı Ali Polatin yapmış olduğu hizmetlerine ve Bayburtta ki itibarına gölge düşürmek için ellerinden geleni yaptılar bu itibar suikastine kalkışanlar tersiyle o tokatı yiyecekler . Gelen gideni aratır aramanız dileğiyle

      1. Mert dedi ki:

        Değerli Osmanlı,

        Verdiğiniz geri dönüş için teşekkür ederim. Eleştiri, demokrasinin önemli bir parçasıdır ve benim amacım, Bayburt’un ve ülkemizin daha iyi yönetilmesine katkıda bulunmaktır. Kişisel olarak herhangi bir siyasi partiyle veya şahısla bağlantım yoktur. Gözlemlerim ve eleştirilerim tamamen objektif bir bakış açısıyla ve Bayburt’un çıkarları doğrultusunda yapılmıştır. Yönetimdeki bazı uygulamaların ve kişilerin, genel olarak partilere ve ülkemize zarar verdiğini düşünüyorum. Umarım bu tür eleştiriler, daha etkili ve şeffaf bir yönetim anlayışının gelişmesine katkı sağlar ve Bayburt’un hak ettiği yere ulaşmasına yardımcı olur.

  21. Bayburt dedi ki:

    Yaptığı hizmetler, verdiği emekler, kendini kirletmeden yürüdüğü yol için kendisine teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

    1. kurtulmuşhacıdan dedi ki:

      assıl kendini kirletip yürüdü yollarda ama arkasından sizde yürümüşsünüz anlasılan farkına varamadınız bayburt bayburt olalı böyle zulum görmedi.

      1. Düşünür dedi ki:

        Net bir soru sorayım Hacı Ali Polat’ı ne kadar tanıyorsun da “kendini kirletip yürüdü yollarda” diyebiliyorsun çok merak ediyorum ama ha ben sana açık ve net ifade edeyim bahsi geçen kişiden helallik almadan da cennetin kokusunu zor duyarsın !

  22. şerif dedi ki:

    istifa etsende memlekette yürüyecek 1 metre yol yokken erzurum köprüsünün oraya diktiğin utanç abidesi dünyada ve ahirette hep yakana yapışacaktır. ben akpli olarak hakkımı helal etmiyorum.

  23. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Sayın H.Ali Polat beyin istifa nedeniyle yaptığı açıklamayı ibretle okudum. Kendi zaviyesinden değil, ülke siyaseti üzerinden değişim ,dönüşüm ve atılımlardan bahsederek istifasını sunarken, gerçek nedenlerden hiç bahsetmemiş saygı duyuyorum.. Fakat Bayburt’ a hizmetlerini sıralayarak istifasını sunsa daha şık olurdu. Sayın başkanım senin, senden önceki il başkanlarının hatta , vekillerinizin söyleyemediğini , 40 yıldır Trabzon da yaşayan, Türkiyeyi karış ,karış gezen biri olarak ben söylüyorum DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ADINA BAYBURT SON 22 YILI ISKALAMIŞTIR , Bayburt değil en küçük vilayetlerle , bir çok ilçelerle bile yarışamaz , bunu her yerde, her platformda AKP yöneticileriyle tartışırım, davete açığım hodri meydan.. Evet TÜRKİYE DEĞİŞTİ, BAYBURT BELEDİYECİLİK VE ÇEVRECİLİKTE YERİNDE SAYDI .. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve afiyetler dilerim…

    1. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      Katılıyorum..

    2. temur dedi ki:

      bu hayattaki vasfın, görevin nedir gürsel bey? 10 senedir buraya yorum yazmaktan başka ne iş yaparsın? vakıflarda derneklerde üst yönetim peşinde koşmaktan başka ne iş yaparsın? ne sıfata haiz oldun? 10 senedir okuyorum buralardaki yorumlarını da hiçbir yerde bulamadım vasfını… vasatsın…

      1. Uzun gazi dedi ki:

        Temur bey niye dedikodu yapıyorsun, gürsel beyi yıllardır tanırım, insanın yorum yapması , yazı yazması yanlış bir şey değil. Yazar çizerler mutlaka bir icraatta mı bulunması lazım. Toplumu kimler ikaz edecek ?.. yazılanlar yanlışsa ona cevap ver.. kurşun asker olmamak lazım…

        1. temur dedi ki:

          Uzun gazi bey, ümit ediyorum Bayburt medya sayfası gürsel bey için bir köşe yazarlığı sayfası açar da oradan devam eder. Bari bu işi üstlensin. Ciddi söylüyorum lise çağlarımdan beri Bayburt medya haberlerinde gürsel bey in hiçbir şekilde yapıcı olmayan, faydasız, salt eleştiri içeren, kötüleyen yorumlarını okuyoruz. Bir de bu açıdan bakınız lütfen. Yıkarak değil, yaparak ikaz edilmeli toplum.

    3. MTK dedi ki:

      Gürsel bey, Bayburt’a ne hizmet sunmuş ki, istifa açıklamasında ona yer versin? siz de zaten yazmışsınız; ” Bayburt 22 yılı ıskaladı” diye.. ee 22 yılı ıskalayan yani Bayburt’un gelişmemesi ve değişmemesinde Hacı Ali beyin katkıları büyük. haliyle neyi açıklayacaktı ki? Yapılanlar ise İl teşkilatının becerisi değil, seçim zamanlarında vekil adaylarının kazanmak amaçlı yaptıkları (özellikle Naci Ağbal). diğerleri de zaten hükümet politikasıydı. velhasıl kelam, kendi menfaatleri için Bayburt harcandı..

  24. Hakan dedi ki:

    Çok şükür dank etmiş darısı diğerlerinin başına..

  25. Fatih dedi ki:

    Ya adam savunma sanayi mavi vatan bişeyler konusuyor konuyla bı alakasi yok ayni tosuncuk vardi ciftlik acilisi yaptığı esnada Kudüs kırmızı cizgimiz demistiaynen öyle bi aciklama istifa etmiş bitane uzulen yok bayburta yaptiginiz bişey yok zaten

  26. Hayırlı olsun dedi ki:

    H.Ali polat beyin istifası, Akp,Mhp,Chp,İyi p, Sp ve diğerleri için bile hayırlı olmuştur.. Çünkü
    Bayburt da kaliteyi çok aşağı çekmişti, H.Ali Polat beyin belediye ve il başkanlığı diğer partilere ve siyaset yapmayı düşünenlere ders niteliğindeydi iyi incelenmelidir.. H.Ali Polat beyin üzülmesine de gerek yok, kıyamete kadar ailesine , torunlarına ve gelecek nesillerine büyük bir miras bıraktı yani , Bayburt Belediye Başkanlığı , bu unvanı bin tane m. vekilliğine değişmem..Bundan sonraki hayatında başarılar ve sağlıklı ömürler dileriz…

    1. Düşünür dedi ki:

      Kalite’den kastınız yalan söylememesi ve siyasetin gerektirdiği ani dönüşleri yapmaması ise haklısınız, Hacı Ali POLAT Bey’in yalanla işi olmadı ve olmayacak işe sırf karşısındakinin gönlünü hoş tutmak ve gelenin gazını almak için “olur hallederiz senin işin tamam” gibi klişe siyasi telaffuzu kullanmadı, gelin görün ki siyasetçi bu yalan beyanlar üzerine kendini kanıtlar duruma geldi, ahlaklı siyaset günümüzde hak getire..

      1. BURAKREİS dedi ki:

        siz belliki iyi yanında durup yemissiniz adamın bayburta bir karı olmamış liyakatsizligin babasını yapmış bu adam hala savunuyorusunuz bayburt halkının hakkı size helal değildir.

        1. Düşünür dedi ki:

          Hacı Ali Polat beyi Belediye Başkanlığı yaptığı zaman diliminden tanırım, öyle senin iftira ettiğin gibi yanında bulunmuşluğum olmadı ama başkanlığı döneminde Bayburt’a bir şeyler yapabilmek adına, kaynak bulmak için İstanbul’daki belediyelerden ve yurt dışındaki Bayburt derneklerinden nasıl yardım için dolaştığına şahit olmuş biriyim, sen önce tanı sonra konuş BurakReis..

          1. semerciler dedi ki:

            Düşünür çok yazık ,bir insanın dolanıp yardım istemesi belediyecilikmi, kapısında yatacağı, para isteyeceği yerleri yanlış seçmiş , sende savunuyorsun. Bayburt niye böyle, belli oluyor çok yazık.

    2. m emin gayretli dedi ki:

      Seni tebrik ediyorum by “Hayırlı olsun”.evet hacı ali polat o kadar seviyeyi düşürdü ki dağılmış bir partiyi toparladı 14 mayısta ve 28 mayısta ancak türkiye 1.si olabildi.ancak 5 sene il başkanlığı yapabildi(bayburt akp tarihinde en uzun süre).senin gibi adını gizleyerek korkakça saldıranlara ancak bu kadar dayanılabilirdi.belediye tarihini açarsam sayfalar alır.sadece içme suyu isale hattı,doğalgaz,kanalizasyon,atıksu arıtma tesisi,kent ormanı,ulu camii önü,taşhan,kırkçeşmeler… desem anlarmısın? emin değilim.zira seviyen adını gizlemenden belli.

  27. Cem dedi ki:

    Bayburt’ta en hayırlı hizmeti etti

    1. Abbas Yolcu dedi ki:

      Geç bile kaldı..!

    2. Mehmet dedi ki:

      kim bilir nasıl olmayacak bir şey istedin de hayır denilince bu istifa sana en hayırlı hizmet olarak geldi !

    3. Orhan okutmuş69 dedi ki:

      Çok doğru ben hakkımı helal etmiyorum bizim üniversite mezun çocuklarımı işe almayıp lise ve. Bayburta göç etmiş bazı kesimleri beyefendi ettiler haram olsun hakkım inşallah

      1. Vatandas dedi ki:

        ISTIFANA SEBEP OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.

        1. vatandaş dedi ki:

          Kendi tutarsızlığı istifasına sebep oldu.. Allah adamı böyle şaşırtır… Bir adamın kendi, kendine yaptığını 7 köy bir araya gelse yapamaz derlerya o misal.. Memleketin hayrına olmuştur..

  28. Bayburtlu dedi ki:

    Bayburtun yetiştirdiği Bayburtun yiğit evladı hizmetlerin için teşekkürler.Siyaset bir bayrak yarışıdır Sen de o bayrağı alnının akıyla taşıdın ve teslim ediyorsun. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin…

    1. Süleyman dedi ki:

      Bayburtlu senin dünyadan haberin tok

    2. Mert dedi ki:

      Saygıdeğer Bayburtlu hemşehrim, siyasetin bir bayrak yarışı olduğu ve herkesin bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalıştığı gerçeğini anlıyorum. Ancak, yönetimdeki bazı kişilerin, akraba ve yakın çevresine haksız ve hukuksuz şekilde avantajlar sağladığına dair endişelerim var. Bu tür uygulamalar, Bayburt’un gerçek potansiyelini ve kalkınmasını engelleyen, kendi çapsız zihniyetini yansıtan insanları şehrimizin başına bela olarak getiriyor. Bayburtluluk ve yiğitlik, halkımıza adil ve eşit hizmet sunmakla ölçülür. Gelecekte, şehrimiz için daha adil ve verimli bir yönetim anlayışının benimsenmesini umuyor, bu süreçte herkesin vicdanlı ve adaletli olmasını temenni ediyorum.

    3. Burakreis dedi ki:

      Sen belli onun peşinden giden mennfat için onun yanındasın sen boşa konuşuyorsun

      1. Bayburtlu dedi ki:

        Menfaat sizin gibilerinin işi bizim derdimiz dünya değil sizin olsun biz ancak Hakkin peşinden gideriz senin boş ithamların boş sözlerin hepsi boş lakırtı

    4. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      Vallahi ben asırlardır Bayburtluyum ben bir yiğitliğini göremedim…

    5. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      NE YİĞİT EVLADIYMIŞ BEEEE…