Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Demirözü spor’dan Sivasspor’a 4 isim imza attı

Demirözü spor’dan Sivasspor’a 4 isim imza attı
1 Şubat 2021 22:16 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2021 18:29
A+
A-

Amatör ligde mücadele eden Demirözü spor’dan 4 isim Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor transfer oldu.

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Belediye Başkanlığı adaylığım sürecinde pasif durumda olan kulübümüzü faal hale getirme sözü vermiştik. U14, U19 ve Amatör Ligde oynayacak 3 takım oluşturmayı başardık. Bunun neticesinde futbolcularımız kendilerini gösterme imkanı buldular.  Hemşehrimiz olan Sivas Valimiz Sayın Salih Ayhan ile istişareler yapılarak Sivasspor’dan futbolcularımızın takip edilmesin istedik. Bunun neticesinde Sivasspor, Özgür Acun, Batuhan Akkuzu, Yusuf Sami Sarıkaya ve Serhat Öztürk isimli 20 yaş altında ki 4 gencimize talip oldu. Transferin son gününde 4 sporcumuz profosyonel sözleşmeye imza attılar.

Bizleri gururlandıran bu gelişme süresince önemli katkıları bulunan, Sivas Valimiz Sayın Salih Ayhan, Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Hayrettin Öner’e teşekkür ediyorum. Profesyonel sözleşme imzalayan genç kardeşlerimize de üstün barılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  1. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Sporcu kardeşlerimizi kutluyorum.. Bayburt’ta en fazla 10 veya 12 hafta süren bir lig oynanıyor.. Genç ve alt kategorilerde ise daha az oynanıyor.. Çok az müsabaka yapıyorlardı.. Bu sporcularımız ilk önceler çok yorulacaklar, çalışacaklar ve kuvvetlenecekler. O kuvveti kendilerinde buldular mı , diğer arkadaşlarıyla ancak mücadele ede bilirler, zaten yaşayarak görecekler.. Kısaca ekmek önlerine gelmiş ,şımarmadan, spor ahlakını öne çıkararak çalışmaları tavsiyemdir.. Ayrıca Sivas bölgesi olması onlar için büyük şans, başarılar diliyorum..