Dolar 32,5145
Euro 34,5480
Altın 2.488,38
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Ağbal, Ziraat Odasının Taleplerini Dinledi

22 Ocak 2016 04:11 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2016 22:50
A+
A-

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt’taki STK ziyaretlerinden birisini de Bayburt Ziraat Odasına gerçekleştirdi.

Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe,Bakan Ağbal’a çiftçilerin ve tarınla uğraşanların sorunlarını anlattı ve isteklerini sıraladı. Yıldırımtepe’yi dinleyen Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Geçtiğimiz süreç içerisinde toprağın su ile buluşmasının ne derecede önemli olduğunu bizzat sahada gördük. Aydıntepe’ civarındaki sulamada sorunlar var. Bu konuyu Orman Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile görüştüm. Kendisi Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünü talimatlandırdı. Oradaki sıkıntıların üzerine giderek çözüm üreteceğiz” dedi.

Toplantıya, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu , Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun ve oda temsilcileri katıldı.

Ziraat Odasında Yapılan Konuşmaları görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=aQb77OGsqHY

YORUMLAR

  1. Vatandaş dedi ki:

    Sayın bakanımız Bayburt ve Türkiye için bir fırsattır.Sivil toplum örgütlerine ve bürokratlara düşen mantıklı projeleri sunarak Bayburtumuzun kalkınmasında rol oynamaktır.