Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

75.Yıl Anaokulundan Yıl Sonu Programı

75.Yıl Anaokulundan Yıl Sonu Programı
30 Nisan 2015 08:00 | Son Güncellenme: 30 Nisan 2015 10:52
A+
A-

Bayburt 75. Yıl Ana Okulu Kulüp Öğrenci ve Öğretmenlerinin hazırladığı yıl sonu programında minik öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sergilediler.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Senem Daştan şunları söyledi; “ Saygı değer anne ve babalar dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken, bizlerde bu sevgiyi tamamlayacak ve onları hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz.

Nitekim çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğitilme çağları 0–6 yaş dönemidir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici olup, bu vebali hakkıyla yerine getirmek için özenle çalıştığımıza emin olmanızı diliyorum.

Her insanın bir doğru olduğu inancı içinde çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip,üretkenliğini sağlamaktır.Bu inançla eğer çocuklarımızın hayatına bir pencere açıp,temeline birkaç damla su,ufkuna bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize.

Programımızı hazırlamada emeği geçen öğretmenlerim öğrencilerim ve personelime sahne konsepti ve dekorunu hazırlayan kulüp koordinatör öğretmenim Ayşe Hasırcı nezdinde teşekkür ediyorum”

Programda öğrencilerin yaptığı gösterilerin tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz. 

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=vrZbcamaYV0

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.