Dolar 32,5534
Euro 34,8864
Altın 2.435,28
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Bayburt’ta Biber Gazından Etkilenen 29 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Bayburt’ta Biber Gazından Etkilenen 29 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
21 Aralık 2019 20:02 | Son Güncellenme: 21 Aralık 2019 21:47
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde toplumsal olaylarda kullanılan biber gazından etkilenen 29 lise öğrencisi hastanede tedavi altına alındı.

Bayburt şehir merkezi Zahit Mahallesi sınırlarında bulunan Polis Meslek Eğitim Merkezinde saat 16.00 sıralarında gerçekleştirilen eğitimde kullanılan biber gazın rüzgarın etkisiyle birlikte çevreye yayılması sonucu, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda hafta sonu kalan 29 öğrenciyi olumsuz bir şekilde etkiledi.

Yaşanan olay üzerine öğrenciler 112 Acil sağlık ekiplerine haber verdi. Daha sonra İtfaiye, AFAD ve Doğalgaz ekipleri öğrencilerin kaldığı kampüsteki pansiyona geldi. Gazdan etkilenen öğrenciler ambülanslarla Bayburt Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Pansiyonun bulunduğu alan dahil olmak üzere geniş bir çevreye yayılan gaz bulutu çevredeki konutlarıda etkiledi. Daha sonra alınan bilgiye göre Polis Meslek Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen eğitimde kullanılan ve insanları bir müddet etkilemiş olsa da zararlı olmayan bir gaz olduğu öğrenildi.

Hastanede tedavileri tamamlanan öğrenciler taburcu edildi.

Biber Gazından etkilenen ve hastanede tedavileri yapılarak taburcu edilen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin isimleri şöyle:

Emre Çiçek

Fethullah Yıldırım

M.Emin Çakır

Yasin Yıldırım

H.İbrahim Yeğen

Akın Okumuş

Muhammet Yıldız

Mustafa Özkan

Can Muhammet Ertaç

Samet Fidan

Berkan Şengül

Harun Adıgüzel

Cafer Bayram

Hamza Demir

Muhammet Göktiken

A.Yasin Muslu

Batuhan Sağlam

Emirhan Aktan

Yusuf Aktan

E. Tuğrul Akbaş

Şaban Yavuz

M.Emin Yılmaz

Emirhan Şenyiğit

M.Ali Harputlu

Burak Yanık

Musa Akpınar

Ramazan Battal

Habip Yıldız

Hakan Birinci

 

YORUMLAR

  1. sinirhastası dedi ki:

    Şu melmekette bi kerede işler yolunda gitsin yavv..