Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Yeniden Refah Partili Suat Pamukçu AK Parti’ye katıldı

Yeniden Refah Partili Suat Pamukçu AK Parti’ye katıldı
26 Mart 2024 08:42 | Son Güncellenme: 26 Mart 2024 16:47
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nden İstanbul Milletvekili seçilen ve Şubat ayında partisinden istifa eden Suat Pamukçu,  AK Parti’ye katıldı.

Mayıs 2023 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden İstanbul milletvekili seçilen Suat Pamukçu 20 Şubat’ta partisinden istifa etmişti.

Bayburtlu olan İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, 24 Mart günü yapılan Yeniden Büyük İstanbul Mitinginde Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılarak AK Parti’ye geçti.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. hanefi dedi ki:

    Acaba kaç kişi sen Ak Partiye geçtin diye Yeniden Refah partisinden döndü. Kusura bakma ama sayın vekil siz Bayburt ta saadeti bitirdiniz çünkü kendi menfaatiniz için siyaset yapıyorsunuz. İki dönem vekili olduğunuz Bayburt ta ne faydanız oldu ama maaşallah evlatlarınızı çok iyi yerlere yerleştirdiniz kim bilir daha ne beklentileriniz vardır. Hiç süpriz olmadı size çok yakışmış başarılar.

  2. Şafak Güngör dedi ki:

    Seçildiği partiden istifa edip başka partilere geçenler oy verenlerine resmen ihanet ediyor.

    1. Numan Erengil dedi ki:

      TEBRİKLER KARDEŞİM

  3. Adım Hakan dedi ki:

    Bayburtu böyle rezil etmeseydin medya diline dusmeseydin. Bence seçildiğin partiden istifa edince ya bağımsız kal yada vekillikten de istifa et. Biz verdiğimiz oyu sen oylarimiz al başka partihe taşı diye değil partimizin vekil ve yapacağı işlerde eli güçlensin diye verdik. Yazıklar olsun sene. Birde TV de çıkmış fetoculer var orda diyorsun. Kimler diye soruyorlar söylemem diyorsun. İddianı ispatla yok emniyet yok savcı diye lafı geveliyorsun. Neyse konuşturma beni.

  4. Selami dedi ki:

    Dönek her zaman dönektir

    1. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      Selami Bey , dönek dediğin kişi müslüman adam ki YRP den milletvekili seçilmiş..Müslüman adam dönek olur mu?

    2. Numan Erengil dedi ki:

      Tebrikler kardeşim.

      1. Numan Erengil dedi ki:

        31 Mart tarihindeki “teşekkür” Meçhul kahramanın” yorumuna değil, “Selami” kardeşimin yorumunadır, düzeltirim.
        Meçhul kahramanada derim ki, Müslüman dönek olmazsa o zaman Numan Kurtulmuş, S.Soylu, Bahçeli için bir diyeceğin varmı?