Dolar
Euro
Altın
BİST
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

Vali Epcim ile Başkan Pekmezci Tarım Yerleşkesinde incelemede bulundular

Vali Epcim ile Başkan Pekmezci Tarım Yerleşkesinde incelemede bulundular
21 Mayıs 2020 13:15
A+
A-

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt’ta yapımı tamamlanmak üzere olan Tarım Yerleşkesinde incelemede bulundular.

Bayburt’u tarım ve hayvancılıkta bölgesinin önemli bir merkezi haline getirmesi hedeflenen Tarım Yerleşkesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında yer alan canlı hayvan pazarı hizmete başlamak için gün sayarken Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Bayburt Valisi Cüneyt Epcim çalışmaları yerinde incelediler.

İncelemeler sırasında ilgili birim müdürleri ve Başkan Pekmezci tarafından Vali Epcim’e proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

YORUMLAR

  1. Ensardedi ki:

    Bir hayvan pazarının yüzünden yüzlerce çocuğumuza hizmet verecek kapalı spor salonu nun yapımı 3 senedir erteleniyor yazık hemde çok yazık