Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Vali Epcim ile Başkan Pekmezci Tarım Yerleşkesinde incelemede bulundular

Vali Epcim ile Başkan Pekmezci Tarım Yerleşkesinde incelemede bulundular
21 Mayıs 2020 13:15
A+
A-

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt’ta yapımı tamamlanmak üzere olan Tarım Yerleşkesinde incelemede bulundular.

Bayburt’u tarım ve hayvancılıkta bölgesinin önemli bir merkezi haline getirmesi hedeflenen Tarım Yerleşkesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında yer alan canlı hayvan pazarı hizmete başlamak için gün sayarken Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Bayburt Valisi Cüneyt Epcim çalışmaları yerinde incelediler.

İncelemeler sırasında ilgili birim müdürleri ve Başkan Pekmezci tarafından Vali Epcim’e proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

YORUMLAR

  1. Ensar dedi ki:

    Bir hayvan pazarının yüzünden yüzlerce çocuğumuza hizmet verecek kapalı spor salonu nun yapımı 3 senedir erteleniyor yazık hemde çok yazık