Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Pekmezci, Trabzon’daki Bayburt Derneklerinin Birleşmesini İstedi

Pekmezci, Trabzon’daki Bayburt Derneklerinin Birleşmesini İstedi
30 Kasım 2019 23:45
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Trabzon’da Bayburt derneklerini ziyaret etti.

Pekmezci, Trabzon’da faaliyet gösteren Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği ile Trabzon Bayburtlular Derneğini ziyaret ederek yöneticileriyle bir araya geldi.

İlk ziyaretine Dede Korkut Derneğinden başlayan Başkan Pekmezci, Bayburt isminin geçtiği her yerde Bayburtlular olarak heyecanlandıklarını dile getirerek, il dışında faaliyet gösteren dernekler ne kadar güçlü olursa, oralarda yaşayan Bayburtluların da o kadar güçlü olacaklarını belirtti.

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği başkanı Turan Terzi ise Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Dernek başkanı Terzi, Pekmezci’ye ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Daha sonra Trabzon Bayburtlular Derneği’ne geçen Pekmezci burada dernek Başkanı Sadettin Okay tarafından karşılandı. Gönlünün her iki derneğin birleşip daha güçlü olmalarından yana olduğunu söyleyen Pekmezci, “Hemşehrilerimle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Trabzon’da yaşayan Bayburtlular önemli bir nüfusa sahip olduklarını biliyorum. Ayrıca birçok hemşehrimizin önemli mevkilerde görev yapmalarından büyük bir memnuniyet duyuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin derneklerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen dernek Başkanı Sadettin Okay, Bayburt’la olan ilişkilerin daha da geniş bir aşamaya getirilerek bir çok faaliyet yapmak istediklerini dile getirdi. Dernek ziyareti Pekmezci’nin şeref defterini imzalaması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci son olarak Trabzon Bayburt Gençlik Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kendiside eski bir boksör olan Pekmezci, kulüp Başkanı Kamil Büyükdağ, başkan yardımcısı Mehmet Bıçakcı ve antrenör Emir Büyükdağ ile sohbet etti ve kulübün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.