Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Kaymakam Akduman’ın yeni görev yeri Ardahan oldu

Kaymakam Akduman’ın yeni görev yeri Ardahan oldu
14 Ağustos 2022 19:02 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2022 09:08
A+
A-

Ordu’nun Kumru ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan Bayburtlu Emrah Akduman Ardahan’ın Posof ilçe Kaymakamlığı görevine atandı.

Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Ordu Kumru ilçesi kaymakamı Emrah Akduman Ardahan/ Posof Kaymakamlığı görevine atandı.

Emrah Akduman kimdir? 

12.11.1993 tarihinde Bayburt’ta doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Bayburt’ta, liseyi Erzincan’da tamamladı.2012 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye bölümüne başladı ve 2016 yılında mezun oldu.2015 yılında Erasmus + programı dahilinde Romanya da Romanian American University’ de bir dönem eğitim gördü.2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Zonguldak Valiliğinde İl stajı, Sinop- Boyabat ilçesinde Kaymakam Refikliğini tamamlayan Akduman, Çanakkale İlinde ise Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Balıkesir-Manyas ilçesinde ve Niğde-Çamardı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevini yerine getirmiştir. Ankara’da İçişleri Bakanlığınca yapılan dil kursunu tamamladıktan sonra İngiltere de Cambridge Angelia Ruskin University’ de İngilizce eğitimi almıştır.

Kaymakam adaylığı sürecini bitirdikten sonra Adana/ Pozantı ve Ordu/ Kumru ilçelerinde Kaymakam olarak görev yapan Akduman, Cumhurbaşkanlığı Makamının 11.08.2022 tarihli ve 2022/392 sayılı kararı ile Ardahan/ Posof Kaymakamı olarak atandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Atalay ışık dedi ki:

    Zonguldak Ereğli’de yaşıyorum posofluyum aslen Çok arkadaşım komşum Bayburt lu çok güzel ortamımız var kültürümüz aynı Kaymakamımıza görevinde başarılar diliyorum

  2. Muhammet Raşit Arslan dedi ki:

    Devletimizde Bayburt’lular daha fazla çoğalsın inşallah.Bir haksızlık gördüğünde karşı çıkar veya karaktersizce kötü olana iştirak etmezler.Bilmeden hata yapsam bile,kalbi kırılacak diye çekinmeden direk konuşan Bayburt’luları özledim.