Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt’ta davul zurna ile karşıladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt’ta davul zurna ile karşıladı
19 Ağustos 2022 19:59
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt ziyaretinde Valilik önünde davul zurna eşliğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Erzurum’dan helikopterle Bayburt’a gelen Bakan Soylu’yu Genç Osman Stadyumu’nda Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Milletvekili Fetani Battal ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci karşıladı.

Cumhuriyet caddesinde kedisini bekleyen vatandaşların gösterdiği ilgiye karşılık veren ve onlarla fotoğraf çekilen Soylu, daha sonra Valilik binası önünde halka hitap etti.

Sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in selamlarını ileterek başlayan Bakan Soylu, “İçinde bulunduğumuz zorluklar sıkıntılar var ama bize inanın ve güvenin. Etrafımızdaki coğrafyalarda sıkıntılar var, bize itimat edin ve güvenin” dedi.  “Bayburt’ta olmaktan, sizlerin huzuruna alnı açık gelmekten büyük bir onur duyuyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi

Türkiye’nin birçok terör bölgesini huzurun adresi yaptıklarını dile getiren Bakan Soylu, “İçinde bulunduğumuz zorluklar, sıkıntılar var ama bize inanın ve güvenin. Etrafımızdaki coğrafyalarda sıkıntılar var, bize itimat edin ve güvenin. Bundan 4 veya 5 yıl önce Yaşar Paşamızla birlikte Tunceli’den Bayburt’a geldik. Tunceli’de o gün 300’ün üzerinde terörist var. Tunceli Valiliğinde bir toplantı yaptık. Pülümür yolundan kimse geçemiyormuş. Gidelim dediğimizde herkeste bir korku oluştu. ‘Biz gidemez isek kimse gidemez’ dedim. Biz Yaşar Güler Paşamızla beraber oraya gittik. Orada bir plan yaptık ve uyguladık. Şimdi her yer tertemiz. Haraç alanları da tepeledik çocukları korkutanları da tepeledik. Herkes huzurlu. Bu ülkeye güvenen bir kardeşiniz olarak Suriye’ye, Irak’a, Bağdat’a huzuru biz getireceğiz. Yanlış bir işimiz olmadı bundan sonra da olmayacak. Benim liderim Recep Tayyip Erdoğan, ‘Sadece Allah’ın milletimin önünde eğilirim diyor’” diye konuştu.

Bakan Soylu, konuşmasından Cumhur İttifakı’ndan da bahsederek, “Sayın Cumhurbaşkanının yanında bu ülkede doğrunun, hakkın savunucusu olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye de minnetlerimizi ve şükranlarımızı ifade ediyorum. Cumhur İttifakı 2023’te gireceğimizi seçimin ittifakı değildir sadece, bize bırakılan tarihin emanetlerine sahip çıkan bir anlayışın ittifakıdır. Gelecek nesillere güçlü bir Türkiye, dünyadaki saldırılardan bir daha etkilenmeyecek bir ülke bırakmanın derdindeyiz. Allah bizi Bayburt’un ferasetinden eksik etmesin” diye konuştu.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından Bayburt Valiliği’ne geçti. Belediye ziyareti, AK Parti ve MHP ziyaretini gerçekleştirecek olan Soylu, Bayburt’taki STK’larla da bir araya gelecek.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.