Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Duvar Yazılarının Mekanı Boyanarak Temizlendi

Duvar Yazılarının Mekanı Boyanarak Temizlendi
30 Haziran 2018 22:33 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2018 22:34
A+
A-

Bayburt şehir merkezi girişinde bulunan ve yapıldığı günden buyana atıl bir şekilde bekleyen Belkent Şelalesinin duvarlarına sprey boya ile yazılan çirkin yazılar boyama yapılarak temizlendi. 

Bayburt belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve 2015 yılından beri ise atıl bir şekilde duran şelalenin duvarları kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından defalarca yazılmış ve belediye tarafından bu yazılar boyanarak kapatılmaya çalışılmıştır.  

Ülke geneline bakıldığında hiç bir suni şelaleye benzemeyen bir görüntüye sahip olan ve akıbetinin ne olacağı bilinmeyen şelaleyi ilk kez görenler ise, ne olduğunu bir türlü çözemediği için burası nedir diye soruyorlar. Söz konusu şelalenin ilerleyen süreçte yıkılabileceği veya farklı eklentiler yapılarak sosyal bir mekan haline getirileceği söyleniyor.

YORUMLAR

  1. mikail dedi ki:

    Bukadar masraf yapılmış sürekli burayla ilgili bir haber yapıldımı söylüyoruz sayın yetkililer şuraya Allah aşkına doğal bir görüntü verin bide çalışır hale getirin.. yazık masraf eddilmiş bişeyler yapılmış işe yarasın bari belediyede çalışan mimar mühendis kardeşlerim size sesleniyoruz 3 maymunu oynamayı bırakın artık herşey başkandan beklenmez sizde biraz elinizi taşın altına demiyecem vicdanınıza
    koyun..

  2. vatandaş dedi ki:

    Yıllar da atıl vaziyette bulunan maalesef bazı kendini bilmezlerin küfürlü,argo yazılar yazdığı bu şelale!en azından temizlenmiş.Kullanılımıyor ise sökülüp yeşil alan yapılmalıiağaçlandırılmalı.Belediyemiz neden bu tür kamuya açık,park,mesire alanı,piknik alanlarına güvenlik görevlisi yeterin de bırakmaz anlayabilmiş değilim.Rabia Kadıoğlu parkın da zaman zaman çöplerin toplanmadığını görüyorum.Kaleardı parkın da güvenlik yok.Sadece Yenişehir parkında temizlik ve güvenlik sağlanıyor…Parklarda temizlik ve güvenlik istiyoruz…

  3. bayburtlu dedi ki:

    Aslına bakarsanız güzel düşünülmüş bir proje. ama neden çalıştırılmıyor bende onu merak ediyorum. Birde bu yazıları yazanları hiç mi kimse görmüyor, onlara da insan olun demek gerekmiyor mu.

  4. bayburt dedi ki:

    Ya Allah aşkına şuraya devletin milletin parasını gömen zihniyet hala nasıl piyasada dolaşıyor devlet millet hak hukuk helal haram muhabbeti yapabiliyor. O dönem Bayburt a atılan bu şekilde kazıkların kac yıla memleketten temizleneceği bilinmez. Bazıları yaptıkları eserlerle o dönemde Memlekete attıkları kazıklarla anılacak.

  5. vatandaş dedi ki:

    Bu eser hangi belediye başkanının çok merak ediyorum.İlerde tekrar aday olmasını temenni ediyorum

  6. Sahipsiz Bayburt dedi ki:

    Yetkililerden sanat şahaseri , bu susuz şelalenin maliyetini
    öğrenmek istiyoruz…Açıklama bekliyoruz…

  7. bihemta dedi ki:

    Bu ucubeler kralının mimarı ya yaptıranı sorgulanmıyorsa bu ülke kalkınamaz. bu nasıl bir mimari anlayıştır .