Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Depreme dayanıksız riskli okul binalarının yıkımı tamamlandı

Depreme dayanıksız riskli okul binalarının yıkımı tamamlandı
14 Aralık 2020 22:24
A+
A-

Bayburt’ta deprem dayanıklılık testine göre riskli ve tehlikeli olduğu tespit edilen 4 okul binasının yıkımı tamamlandı.

Bayburt şehir merkezi Çilçil mevkisinde yıllar önce yapılmış olan Milli Eğitim İl Müdürlüğüne ait 2 adet Sağlık Meslek Lisesi lojmanı ile bir okul ve pansiyonun binasının yıkımı tamamlandı.

Aynı alan içerisinde yapılan ve 2018 yılından buyana hizmet veren Bayburt Kop Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin alanı genişlerken, okul binasının görselliği de ortaya çıkmış oldu. 2021 yılında ise okulun çevre düzeni yapılarak bahçesiyle birlikte eğitme tam anlamıyla kazandırılmış olacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.