Dolar32,8901
Euro35,7583
Altın2.532,69
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C

Belediye Başkanı Pekmezci’den Bakan Vedat Bilgin’e ziyaret

Belediye Başkanı Pekmezci’den Bakan Vedat Bilgin’e ziyaret
15 Eylül 2021 15:47
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Ankara’da bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci,  Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Sayın  Fetani Battal ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Vedat Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Bayburt’un konuşulduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Başkanımız Hükmü Pekmezci Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Bakan Bilgin’e bilgi verdi. Bayburt’un durumu genel hatlarıyla değerlendirildi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkanımız Pekmezci “Ankara temaslarımız kapsamında hemşehrimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Bilgin’i ziyaret ettik. Kendisiyle Bayburt’umuzu konuştuk.  Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti. İnşallah hep beraber Bayburt’umuzu gönlümüzdeki yere taşıyacağız.” İfadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.