Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bayburt’u tanımayan Bayburtlular, baba ocağında buluştu

Bayburt’u tanımayan Bayburtlular, baba ocağında buluştu
16 Eylül 2023 19:36
A+
A-

Bayburt Belediyesi  ve Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle Ankara’da yaşayan ancak Bayburt’a hiç gelmemiş Bayburtlular üç günlük bir organizasyonla şehre geldiler.

Belediye Başkanı  Hükmü Pekmezci ile Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde bir araya gelen misafirler baba ocakları Bayburt’ta bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek Başkan Pekmezci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Pekmezci ise Bayburt’a daha önce hiç gelmemiş Bayburtluları baba ocaklarında ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirterek Bayburt’un tarihi ve kültürel kimliği hakkında misafirlerine bilgi verdi. Pekmezci daha sonra günün anısına kafile başkanına plaket takdim etti.

Bayburt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla  İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bayburt Tanıtım Filmi’nin izlenmesinin ardından misafirlerini Bamsi Beyrek Seyir Terası’na çıkaran Pekmezci  onlara burada ikramda bulundu.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Esra dedi ki:

    Sen pahalılık derdini hükümete anlat.. Büyük zincir marketlerden alışveriş yaparken kazıklanırken onları niye dile getirmiyorsun.. O yontulmamış kelimesi çok yanlış cümle. Esnafın kötü yada iyi olmasını sosyal medya da dile getirilmesi çok ayıp ve abestir..

    1. Alp Arslan dedi ki:

      Zincir marketler bir sakızda alsan fişini kesiyor. Zincir marketlerede kimse silah zoruyla gitmiyor, vatandaşın tercihi bu yönde. Alışveriş mi yapıldı kartla veya nakit fişini, faturasını müşteri istemeden keseceksin. Müşteriyi İstemek zorunda bırakmayacaksın. Nasılki o insan alışveriş yaptıktan sonra ödeme yapmadan dışarı çıkmıyorsa sende istemeye mecbur bırakmayacaksın. Fiş fatura isteyince KDV de alırım demeyeceksin. Zaten KDV dahil fiyatı söylüyorsun, fiş faturada kesmeyince devlete verilen KDV de kasanızda kalıyor. Efendim. Vergiler yüksekmiş. Yüksek, düşük sen aldığını öde. 5 lira alıpda devlet senden 10 lira istemiyor. Doğru olarak alışında, satışında fişini faturanı kes gerisine karışma.

      1. Esnaf dedi ki:

        Esnaf türkiyenin bel kemiği. Uzaktan atmayla tutmayla bu işler olmuyor.. Esnaf zaten kendi vergisini,bağkur primini. Çalıştırdığı işçinin sigortasını, dükkan kirasını. Kira stopajını, muhasebe ücretini, işcinin yemegin, esnaf olmasın bakalım kimden vergi alacan, daha saymıyorum Bi kadar daha gider var

  2. Yüksel Yazıcı dedi ki:

    Hükmü Pekmezciye naçizane tavsiyem esnafı normal dışarıdan gelmiş bir kişiye dolaştırıp nasıl kazikladiklarini görmesidir.
    Ben bu yaz geldim ev aldim alışverişe gittim.Bir baharatci 200 tl diyor baharata karşısındaki 300 tl.Sapka alacaksın adam neredeyse dövecek cevap verirken.Bazi esnafları on numara ama yüzde 70 aşırı kazikci ve yontulmamis.

  3. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Güzel bir etkinlik olmuş, bu geziyi düzenleyen, emeği geçen , ev sahipliği yapan belediye başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci beye, Ankara Bayburtlular dernek başkanı sayın Adnan Bayram bey ve yönetimine, geziye katılan, baba ocaklarına ilk defa teşrif eden misafirlerimize sonsuz teşekkürler.. Her yıl bekliyoruz. selamlar..